≫ 

Izveo najgoru "Panjenku", pa dobio otkaz! Paragvajci nisu oprostili ovu neozbiljnost svom igraču posle eliminacije iz Kopa Libertadores (VIDEO)

Nema šale sa temperamentnim Južnoamerikancima

  • 0

Najneobičnija fudbalska vest dana stiže iz Paragvaja, iz tabora Independientea, koji je eliminisan iz Kopa Libertadores nakon penal serije sa kolumbijskim La Ekvidadom, a "eliminsan" je i igrač tog kluba zbog promašenog penala!

Venecuelanac Brendiks Para izveo je verovatno najgoru "Panjenku" koju smo videli u poslednje vreme, hteo je da se proslavi, a umesto toga je postao predmet podsmeha na društvenim mrežama, i što je najgore po njega - njegova ekipa je ispala, a čelnici kluba uručili su mu otkaz nedugo posle meča.

- Bord direktora je odlučio da otpisti Brendiksa Paru zbog načina na koji je izveo penal - rekao je predsednik kluba Eriberto Gamara za ABC Cardinal.

- Da smo se kvalifikovali u sledeću rundu, svaki igrač bi zaradio premiju - dodao je.

Para je, pišu paragvajski mediji, bez pogovora prihvatio otkaz, bio je svestan kakvu je glupost napravio, pa nije imao mnogo toga da kaže u svoju odbranu.

- Teška situacija, ali šta da se radi, život ide dalje - rekao je tragičar utakmice.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA