Arsenalova bruka u Vulverhemptonu, Vulfsi sa tri gola u prvom poluvremenu ponizili "Tobdžije" (VIDEO)

Užasno veče za tim Unaja Emerija

  • 0

Fudbaleri Arsenala obrukali su se u meču 35. kola Premijer lige protiv Vulverhemptona na "Molinou", domaći sastav slavio je rezultatom 3:1, zahvaljujući golovima postignutim još u prvom poluvremenu.

Gosti su nakon 45 minuta bili u nokdaunu, pa su u nastavku igrači Nuna Espirita Santa mirno odradili ostatak meča, uz počasni gol na drugoj strani Papastopulosa na asistenciju Džake.

Ekipa Unaja Emerija tako je propustila priliku da pruzme četvrtu poziciju od Čelsija, a navijače Arsenala može da brine i činjenica da je njihov tim u poslednja četiri meča pretrpeo tri poraza, i to pred ključne bitke u finišu sezone.

Duel u Vulverhemptonu obeležio je Ruben Neveš sjajnim golom iz slobodnog udarca u 28. minutu, majstorski je poslao loptu pored "zida" i smestio je u nebranjeni deo gola.

 

Bio je to početak raspada Arsenala u sredu uveče, još dva gola do poluvremena primili su gosti, za slom protiv super raspoloženih igrača Vulverhemptona.

Na 2:0 povisio je Doerti u 37. minutu, a u drugom minutu nadokande vremena Jota je udario pečat na fantastičnu završnicu poluvremena "Vukova", pogotkom za ubedljivih 3:0.

U nastavku, rekosmo, Vulverhempton je vladao situacijom, a Arsenal tek u finišu preko Papastopulosa uspeo da ublaži poraz, ne i da popravi utisak još jedne zaista loše predstave.

Koliko su gosti iz Londona zaista bili neubedljivi svedoči i podatak da za sat vremena nisu uputili nijedna udarac u okvir gola rivala.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA