≫ 

Autokomanda pod totalnom blokadom zbog navijača! Nezapamćene scene pred 160. Večiti derbi (FOTO)

Policija je blokirala navijače, koji su kolovozu izmešani sa automobilima i gradskim prevozom

  • 11

Policija ima velike probleme u organizaciji 160. večitog derbija. Naime, Autokomanda je pod totalnom blokadom, što se vidi po fotografijama sa kamera, ali i onim koje navijači i građani obavljaju na društvenim mrežama.

Očigledno je potrebno da jedna od grobaskih frakcija, ona koja ide na Jug, prođe pod pratnjom policije, pa je blokiran saobraćaj, kao i navijači Zvezde koji su se zatekli tu u tom momentu, kako ne bi došlo do njihovog bliskog susreta.

Pojedini navijači ostali su izmešani na kolovozu sa gradskim prevozom i automobilima, što su nezapamćene scene pred derbi.

Navijači Partizana su ovoga puta prošli u korteu bez incidenata, pa je nakon toga policija pustila navijače Zvezde da prođu blokadu i oni su mogli da krenu put stadiona.

Podsetimo da su neki navijači uoči 159. večitog derbija takođe bili blokirani, pa su pretrčavali autoput, ne bi li probili blokadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raspucin

    25. april 2019 | 18:19

    Banana drzava pisljiva fudbalska utakmica na nivou zanzibarskog drugog tima blokira celi grad i diktiraju kuda ce gradjani da se krecu.

  • Dex

    25. april 2019 | 19:46

    A i to je zbog tri frakcije navijača... Jedne CZ i tri partizanske xaxaxaxa...

  • Naki

    25. april 2019 | 19:07

    E SAD nam trebaju leteći automobili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA