Čudna izjava igrača Partizana: Ja ih nisam video, ali sudijske odluke su odlučile derbi (VIDEO)

Strahinja Pavlović očigledno pod emocijama izneo prve utiske posle duela sa Partizanom

  • 21

Partizan je meč završio sa igračem manje, pošto je Strahinja Pavlović dobio drugi žuti karton u 94. minutu. On je vruće glave posle meča poručio da smatra da su neke sudijske odluke uticale na ishod derbija, iako ih nije dobro video, kako sam kaže.

- Zvezda je pobedila utakmicu, nismo odigrali kako smo zamislili, možda su neke sudijske odluke uticale na utakmicu, nisam video šta se desilo kod penala, bio sam okrenut leđima, nije na meni da sudim, a drugi žuti nije trebalo da dobijem - rekao je Pavlović.

Na konkretno pitanje na koje sudijske odluke misli, on je rekao da su to penal i njegovo isključenje, odnosno drugi žuti karton.

- Ne bih da pričam, nisam video kako je pao penal, sve ću pogledati, sabraću utiske, na to sam mislio i na moj drugi žuti karton, ali pogledaću video, pa ću videti - očigledno je pod utiskom i prevelikim emocijama rekao Pavlović, koji veruje da će se Partizan vratiti na pravi put.

- Okrećemo se novim utakmicama, nije nam prijatan ovaj pogled na tabeli, daćemo sve od sebe da se vratimo na pravi put.

VIDEO: Pogledajte penal za Zvezdu o kom je pričao Pavlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreni Navijac

    25. april 2019 | 22:07

    Neminovno je da sam Zvezdas, ali decko, jesi li ti svestan sta pricas? "Sudijske odluke uticale na utakmicu". A onda kazes: "Nisam video bio sam okrenut ledjima". Ja te sad pitam, Drogiras li se mali? Ili ti pamet drma 5 mesto? Ali nisi ti kriv, krivje onaj tvoj profesor, koji te posle jedne solidno odigrane utakmice digao do neba, pa sad ne znas gde udaras. Moj savet, spusti nos dole i ugledaj se na tvog kapitena, ne na boraniju istu kao ti.

  • Grobari Magarevo

    25. april 2019 | 22:04

    Mali ne lupaj oba penala čisti kao suza loše smo odigrali bili su bolji.Okrenimo se novim utakmicama da igramo u Evropi.

  • Box

    25. april 2019 | 22:04

    Ajde mali, ne lupaj, molim te...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA