≫ 

Borjan o sukobu sa Rikardom: Prvi je počeo, samo sam uzvratio (FOTO) (VIDEO)

I ova fotografija potvrđuje reči golmana Zvezde

  • 14

Treća je bila sreća za Zvezdu u derbijima. Partizan je "pao" na "Marakani" tek posle penala Bena na isteku sata igre, a Vukanović duplirao vođstvo i potvrdio tri boda i novi iskorak ka titulu.

Bilo je i malo drame pred kraj posle gola iz penala Rikarda, "zavarničilo" je u tom trenutku između napadača Partizana i golmana Zvezde Borjana, došlo i do tuče na vrhuncu tenzija...

Golman Zvezde je posle meča dao svoje viđenje te situacije. Isprva se svima učinilo da je preagresivno reagovao, ali ništa nežniji nije bio ni Rikardo - što potvrđuje i fotografija (u vrhu teksta).

- Dobio sam udarac iza, vratio sam udarac, to je žar fudbala, dešava se - rekao je Borjan o duelu sa Rikardom.

O samoj utakmici j rekao:

- Veoma teška utakmica, pokazali smo karakter i došli do pobede koja nam mnogo znači, idemo sada do kraja, još četiri utakmice imamo, pa idemo da slavmo titlulu. Odvojili smo se na "+6". Nisam imao mnogo posla, borili smo se.

U jednom momentu, trener Zvezde je energično vikao na igrače, a Borjan je otkrio i kakve su bile instrukcije sa klupe.

- Tražio je da igramo, a mi nismo hteli da rizikujemo. Šef ima pravo da viče na nas i šta god da kaže mi moramo da ispoštujemo.

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R R

    25. april 2019 | 23:01

    Ovo sto je borjan utadio samo u Srbskoj cirkus ligi moze da prodje bez diteknog crvenog kartona ! Prekrsaj Marina nad Rikardom kada je sviran penal je takodje start sa obe noge na igraca i za direktan crveni. Toliko kako su sudije opravdale ocekivanja, za nekog jesu ko im je tako nalozio ! Ugasiti cirkus ligu pod hitno !

  • K-10

    25. april 2019 | 22:34

    Eee...moj sudija, to sto je Borjan udario Rikarda, sudija iz Opstinske lige bi mu pokazao crveni i jos gore da bude bio je udaljen dva metra od dogadjaja

  • SERGIJE

    25. april 2019 | 22:36

    Pa vidi se ko je i kako počeo. Trebao je dobiti crveni karton

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA