Emotivni Saša Ilić: Ovo je moj poslednji derbi, zaslužio sam ovakav ispraćaj od Delija (VIDEO) (FOTO)

Legendarni kapiten stavio je tačku na duele sa "večitim rivalom"

  • 28

Neka ostane upamćeno i ovo sa 160. derbija kao poseban utisak - Saši Iliću je ovaj derbi bio poslednji u karijeri, potvrdio je to legendarni kapiten Partizana posle meča u kojem je ispoštovan od strane navijača Zvezde kao nijedan igrač crno-belih pre njega. 

Delije su jedan od transparenata na severnoj tribini posvetile upravo Iliću, sa porukom "U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima - Saša ilić, živeli".

Šta je na ovakvu naklonost Delija rekao fudbaler koji je mnogo puta umeo da zagorča život zvezdašima?

- Ovo je dokaz za sve ove godine koje sam proveo, da sam stekao poštovanje navijača Zvezde. - bio je prvi utisak Ilića o paroli navijača "večitog rivala".

Neće, naravno, Ilić po dobrom pamtiti svoje poslednje učešće protiv Zvezde, upisan je poraz koji je šampiona približio titulu, a Partizan udaljo od Evrope.

- To je to, ja nisam nešto raspoložen, malo se neslavno završio za mene moj poslednji večiti derbi kao igrač. Ovo je dokaz da za ovih 20 godina koliko igram u dresu Partizana, da sam to zaslužio, odnosom prema Zvezdi i navijačima. Nisam osoba koja voli da provocira osim u nekim situacijama na terenu, tako da, to je to - rekao je Saša Ilić.

Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    25. april 2019 | 22:33

    Saša Ilić je bio kapiten za poštovanje. Ceo život igra u Partizanu, nikada nije provocirao Delije. Uvek se izjašnjavao kao grobar i to cenimo. On i Milijaš, dva lika koja poštujem. Pozz od Delija

  • traki zvezdaš

    25. april 2019 | 23:06

    Saša je pre svega dobar čovek, čovek koji nikada nije vređao nas zvezdaše, koji je svom klubu posvetio ceo život, koji je u srpskm fudbalu obeležio jednu epohu, koji je se može nazvati sjajnom zvezdom srpskog fudbala u turbulentnim vremenima za naš fudbal i sport uopšte... Ma legenda bre!!!

  • Alex

    25. april 2019 | 22:34

    Respect za jedinog i poslednjeg gospodina koji je nosio njihov dres za mojih 40 godina zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA