Marinu pobeda nad Partizanom draža i od Liverpula: Sad više nema dileme ko je najbolji u Srbiji (VIDEO)

Vezista Zvezde bio je presrećan posle pobede na 160. večitom derbiju

  • 6

Marko Marin je posle 160. večitog derbija sijao od zadovoljstva. On je rekao da su igrači Zvezde bili silno motivisani da pobede Partizan i da više niko nema dilemu ko je najbolji tim u Srbiji.

- Mnogo važna utakmica, ušli smo sjajno od starta sa željom da konačno dobijemo i derbi, da nema više dileme ko je najbolja ekipa u Srbiji. Mogu da kažem da je ovo posebna pobeda, videli smo i po reakciji navijača, nije samo obična pobeda u derbiju, već je i važna zbog titule, sada imamo 6 bodova prednosti. Mi smo i pre ove utakmice bili dominantni, ljudski je da se posle godinu i po dana izgubi, ali kada se posle toga vratimo ovako na derbiju, to je dokaz karaktera - rekao je Marin, koga su novinari zatim upitali o emocijama na derbiju.

- Nije se videlo mnogo nervoze u našoj igri, dali smo gol iz čistog penala, dobra akcija za drugi, fenomenalna akcija za treći, kada smo mogli da rešimo sve. Ja nisam video penal na TV-u, ali bio je čist penal nad Benom.

Bio je upitan i o žestokim duelima sa Zdjelarom, a na kraju su pružili ruku jedan drugome.

- Logično, mora on da pokuša mene da zaustavi u igri, nije mu uspelo ovoga puta. I oni i Saša to zna da smo bolji, i on je to prihvatio sportski.

Jel draža pobeda nad Partizanom ili Liverpulom?

- Derbi mi je draži, derbi se mora dobiti jednom u životu, ali i Liverpul je bila dobra pobeda - zaključio je Marin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA