Zvezdin igrač utakmice skroman posle derbija: Žao mi je zbog gola, asistencije lepo zvuče, ali igrali smo kao tim! (VIDEO)

Mirko Ivanić smatra da je pobeda crveno-belih potpuno zaslužena

  • 3

Mirko Ivanić je bio najbolji akter Crvene zvezde na 160. večitom derbiju, a njegov učinak bio je asistencija i dodavanje za penal. Mogao je da postigne i gol za 3:0, ali je šutirao tik iznad prečke u sjajnoj akciji.

- Posle derbija i pobede moramo da budemo zadovoljno, potpuno zasluženo smo pobedili, dali smo sve što smo imali u sebi, čestitali bismo igračima Partizana na fer i korektnoj bori - rekao je Ivanić, kome su novinari predočili da je bio igrač utakmice.

- Pre svega smo igrali kao tim, sa moje strane i mislim da smo zasluženo pobedili, svako od nas je dao sve što smo mogli, lepo zvuče asistencije, ali pobeda je najbitnija - skroman je Ivanić, koji žalio za golom zbog lepe akcije.

- Bila je lepa akcija, šteta što nije bio gol, ali nadam se da ću ga postići na sledećoj utakmici - ističe reprezentativac Crne Gore, koji smatra da je Zvezda kontrolisala meč u drugom poluvremenu.

- Ovo je moj drugi derbi, prošli je takođe bio žestok, tvrdo na sredini terena, tako je bilo i danas u prvom poluvremenu, mi smo iskorisili naše šanse, priveli smo utakmkicu kraju na dobar način, bez obzira na to što smo primili taj gol sa penala na kraju - ističe Ivanić, koji nema posebne želje za finale Kupa.

- Nemam posebne želje u finalu, najbitnije je da prođemo i osvojimo, a ko će biti u finalu nije bitno. - ističe Ivanić, koji bi voleo da ima više utakmica na kojima je ambijent kao na derbiju.

- Ovo su bitne utakmice, nema ih mnogo u našoj ligi i to je šteta, poseban je ambijent.

Ivanića su na kraju pitali i da li smatra da je trka za titulu rešena.

- Ajde neću da budem skroman, svakako smo korak bliže ali definitivno nismo još osvojili - zaključio je Ivanić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0008034

    25. april 2019 | 23:18

    Moze mala pomoc: kada i gde mogu da gledam partizanov vjesnik i Zeljka Pantica?

  • puležan

    25. april 2019 | 23:05

    Idemo grobari imate li šta reći na ovu rapsodiju u crveno belom. Sada vam je valjda jasno ko je kralj u gradu.

  • Bole

    26. april 2019 | 07:29

    Ocekivao sam mnogo uzbuljiviu utakmicu. Bledo je bilo. Vidi se da mogu i jedni i drugi mnogo vise. Mnogo igraci pricaju dok igraju. Cim ga protivnik dodirne rdklamranje. Treba da se s' koncetrisu na igru ,a ne na reklamiranje mnogo bi bolje bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA