≫ 

Horor povreda igrača Radnika, svi se hvatali za glave: Trener Vranjanaca traži najstrožu kaznu za svog igrača (VIDEO)

Užasna scena u Surdulici, teška povreda Lazara Kojića

  • 6

Utakmica superligaškog plej-auta između Radnika i Dinamo Vranja u Surdulici protekla je u senci teške povrede igrača domaćeg tima Lazara Kojića, koji je, prema prvim informacijama, polomio nogu i sledi mu dug opoavak. 

Na njega je krajnje neoprezno startovao fudbaler Vranjanaca Sek Sejdu, sa obe noge, i to duboko na polovini protivničkog tima, i momentalno zaradio crveni karton.

Svima na terenu je bilo jasno da je Kojić doživeo tešku povredu, zanemeli su u trenutku, o tome svedoči i reakcija njegovih saigrača koji su se, gotovo svi od reda, počeli hvatati za glave od užasa koji im je bio pred očima.

I trener Dinama Dragan Antić bio je vrlo ljut zbog poteza svog fudbalera, dobar deo konferencije posle meča posvetio je tom momentu, čak zatražio da Senegalac bude najstrože kažnjen za povredu koju je naneo igraču Radnika.

- Ne mogu da shvatim da jedan igrač onako može da ide! Žao mi je što je mali povređen. Kaznio bih ga maksimalnom kaznom iako je moj igrač. Svi kažu da nije namerno, da je proklizao preko lopte, ali ne možete da idete na dvadeset metara od gola protivnika na taj način. To mi nije pojmljivo! Ne opravdavam to i tražim da ga najstrože kazne koliko mogu. Žao mi je malog, žalim mu brz oporavak, šteta, polomiti nogu mladom igraču koji ima izvanrednu perspektivu... Ja mu se izvinjavam u moje ime i u ime Dinama - utučeno je konstatovao Antić posle utakmce.

Meč je inače završen "podelom plena", rezultatom 1:1, uz golove Filipa Stojanovića iz penala (igrača koji je zamenio povređenog Kojića) i Elefterosa Macukasa, Grka iz redova Vranjanaca.

Dinamo u poslednja četiri kola očekuje grčevita borba za opstanak, trenutno je na deobi poslednje pozicije sa Zemunom, koji je iznenađujuće ubedljivo savladao Mačvu u Šapcu rezultatom 5:1.

Pogledajte, na 26. sekundu snimka, start igrača Dinama na Kojiću.

Poslušajte i izjave obojice trenera posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R R

    25. april 2019 | 23:46

    Tako je i Marin startovao u svom sesnaestercu na Zdjelara pa je prosao bez kartona zbog toga sto igra za povlascen klub a Zdjelar je mogao proci isto ovako. Tuga sta se radi u cirkus ligi.

  • Ja

    25. april 2019 | 23:47

    Sunce ti.....kakav idiot, jeza me prođe. Gotovo je sa momkom ode karijera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA