Recko izbezumljen utrčao na teren i krenuo ka svom igraču, nakon što je ovaj brutalnim startom polomio nogu protivniku (VIDEO)

Podsetimo, posle meča je tražio maksimalnu kaznu za njega

  • 2

Nije Dragan Recko Antić, trener i predsednik Dinama iz Vranja, mogao da sakrije svoje ogorčenje zbog poteza njegovog igrača Seka Sejdua na meču protiv Radnika iz Surdulice.

Pomenuti Senegalac je već na početku meča dobio crveni karton, jer je polomio nogu igraču domaćeg tima Lazaru Kojiću, a Recko je nedugo zatim uleteo na teren kako bi ''očitao bukvicu'' Sejduu.

Kamera je uhvatila momenat kako Antić utrčava i širi ruke ka svom igraču, kao da ga pita - da li je normalan?

Podsetimo, Antić je posle meča tražio najstrožu kaznu za svog igrača.

- Ne mogu da shvatim da jedan igrač onako može da ide! Žao mi je što je mali povređen. Kaznio bih ga maksimalnom kaznom iako je moj igrač. Svi kažu da nije namerno, da je proklizao preko lopte, ali ne možete da idete na dvadeset metara od gola protivnika na taj način. To mi nije pojmljivo! Ne opravdavam to i tražim da ga najstrože kazne koliko mogu - utučeno je konstatovao Antić posle utakmice.

Možda je na ovakav način razmišljanja uticala i bolna prošlost Dragana Antića, takođe vezana za horor povredu.

Foto: Mario Marić

Naime, on je u opširnom intervjuu za Telegraf priznao kako mu je jedan start uništio karijeru. I to na prvom treningu po potpisu za Keln, kada mu je Tomas Hesler pokidao ligamente.

- Pokidao mi je ligamente. Sve mi je pokidao. I tu mi je bio kraj karijere.Nije mi se tada ni izvinio. Namerno me je povredio zato što sam mu jedno 10 puta proturio kroz noge tokom ševe. Lopta jednom ode u stranu i one me uhvati makazicama i okrene celo koleno. Ja skočim da ga udarim, pošto sam bio ubeđen da je namerno. I ja da ustanem, koleno samo propadne. Odnesu me tamo i onaj maser mu kaže: ''U, Dragane! Kraj karijere! Gotovo! Ja kada sam udario glavom u pločice, pukle su i pločice i glava - rekao je Recko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E...

    26. april 2019 | 13:06

    Reakcija čoveka... Ja bi mu zavalio šamarčinu, pa iz oka da mi je ispao... Nikada neću shvatiti te startove... Igraj fudbal, a ako ti se cepaju drva, u šumu...

  • Ivan

    26. april 2019 | 18:56

    Idiot, izbaciti ga dozivotno iz fudbala. Ovako ludacki polomiti nogu nekome moze samo ludak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA