Prsata pevačica pevala Gobeljiću na uvce posle derbija: Zvezdini gardisti prepevali dva narodnjaka, s njima slavio i Cirbes (VIDEO) (FOTO)

Crveno-beli se opustili posle velikog trijumfa protiv večitog rivala

  • 12

Fudbaleri Crvene zvezde proslavili su burno pobedu na 160. Večitom derbiju. Nakon što su savladali Partizan sa 2:1, igrači su dali sebi oduška da proslave trijumf koji im je najverovatnije doneo i titulu.

U jednoj od beogradskih kafana je "gorelo" do jutra, a na društvenim mrežama mogli smo da vidimo i kako je izgledala atmosfera u crveno-belom taboru.

Vujadin Savić je objavio dva snimka gde se vidi kako pevačica peva Gobeljiću na uvce pesmu koju izvorno peva Ceca Ražnatović "Lažov notorni", uz izmenjen tekst: "Ludu sreću imaš ti, čuvaju te gardisti", pevala je pevačica, dok je Gobeljić pokazivao specijalno dizajniranu majicu na kojoj je ispisano ime "gardisti", kako sebe zove deo najtvrdokornije ekipe Zvezdinih fudbalera u svlačionici.

Nakon toga usledio je novi hit, "Čarobno, čarobno" od Elme Sinanović, samo što je nastavak glasio "Zvezda igra čarobno".

Vujadin Savić i Majk Cirbes; Foto: Instagram.com/savicvujadin

Sa fudbalerima Zvezde bio je i Majk Cirbes, koji je nešto ranije precrtan u košarkaškom klubu za KLS, a kako je Tomić objasnio, razlog je to što Odžo bolje deluje po atmosferu ekipe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bex

    26. april 2019 | 10:06

    Pijance nasi sportisti,pa se posle vuku po terenu😂

  • Lazar

    26. april 2019 | 11:12

    Ovom Gobeljicu bih odavno spremio papire i pokazao mu gde su vrata, pa neka trazi klub. Igras za velikana i vise si pijanica i instagramer, nego fudbaler. Isto vazi i za Savica. Nisu zanimljivi ako svaki put pale baklje i glume velike zvezdase

  • ks

    26. april 2019 | 11:17

    Gardisti? Fuj i bljak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA