≫ 

Preminuo otac Emilijana Sale: Prepuklo mu srce od tuge za sinom (FOTO) (VIDEO)

Nova porodična tragedija za porodicu Sala posle pogibije fudbalera

  • 6

Otac Emilijana Sale, Horacio Sala, preminuo je od srčanog udara. Njegov sin preminuo je pre tri meseca nakon avionske nesreće, kada je avion kojim je leteo preko Lamanša pao u more i završio na dnu.

Njegov otac je tugovao u Argentini i nadao se da je sin nekim čudom preživeo, porodica je angažovala i privatne istražitelje, koji su kasnije uspeli da lociraju olupinu i da iz nje izvuku nastradalog fudbalera.

Horacio Sala; Foto: Tanjug/AP

Horaciovo srce nije izdržalo i puklo je od tuge za sinom, koga je sahranio posle tragedije.

Porodica Sala doživela je tako još jednu veliku tragediju u razmaku od samo tri meseca.

Emilijano Sala je nestao 22. januara, nakon leta privatnim malim avionom preko Lamanša, i to nakon što je završen njegov rekordni transfer iz Nanta u Kardif za 17 miliona evra.

Posle više od dve nedelje potrage za njim, privatna kompanija, koja je plaćena da nastavi potragu, nakon što je zvanična policija prestala s tim posle tri dana, utvrđeno je da je telo Emilijana Sale na dnu mora u avionu i ono je ubrzo izvučeno iz olupine, a potom je u njegovom rodnom mestu u Argentini obavljena i sahrana.

Pilot Dejv Ibotson i dalje nije pronađen posle pada aviona, a sumnja se da se katapultirao, jer su delovi sedišta pronađeni na plaži ostrva Gunersi, u čijoj blizini je nestao avion

VIDEO: Dosad neviđeni snimak aviona u kojem je bio Sala

VIDEO: Otac nestalog fudbalera Emilijana Sale od suza jedva došao do reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA