Mančester junajted dobija "izdajnika": Erera samo čeka početak prelaznog roka da ode u Pariz

Prelazi u tim koji je sa Đavolima pobedio u Ligi šampiona

  • 2

Vezista Mančester junajteda, Ander Erera dogovorio se sa Pari Sen Žermenom i postaće novi igrač pariskog tima, javio je RMC.

Jedina nedoumica je za sada, hoće li dobiti četvorogodišnju ili petogodišnju ugovornu obavezu sa Svecima. Ovaj potez se nikako ne bi svideo navijačima Crvenih đavola, jer je upravo Junajted eliminisao PSŽ  u osmini finala Lige šampiona.

U međuvremenu je menadžer Mančestera Ole Gunar Solskjer rekao da će Erera još neki put dobiti šansu na terenu do kraja sezone. Tada mu ističe ugovor i postaje slobodan igrač.

Junajted tako od njega neće zaraditi ništa za igrača za kog je dao 36 miliona evra, kada je pre pet godina Erera došao u Mančester. Da podsetimo, Erera je nedavno odbio duplo povećanje plate i tražio je 300.000 funti nedeljno.

VIDEO - Borjan udario Rikarda u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    26. april 2019 | 20:22

    Prosecan igrac koji je limitiran i nije kalibar za vrhunske klubove.Takve igrace koji se bore a tanki sa znanjem ja nazivam "bosko buha".

  • Pojačanje za junajted

    26. april 2019 | 19:08

    Manchester je ne dobija vec ostaje bez izdajice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA