Žena iz kantine u Melvudu mi je čuvala decu, ali kad se vratim na Enfild tamo nemam drugara: Suarez o povratku u Liverpul i polufinalu Lige šampiona

Urugvajac i dalje dobro pamti neke od ljudi iz Engleske

  • 0

Nekadašnji fudbaler Liverpula Luis Suarez upozorio je svoj bivši klub da na terenu neće biti starih prijateljstava kada se vrati na teren Enfild rouda.

Dve ekipe se sastaju u polufinalu Lige šampiona, a Suarez se posle uspešnog boravka u Ajaksu lansirao među najbolje svetske napadače kao špic Redsa.

Iz Liverpula je otišao još 2014, posle tri godine provedene na Mersisajdu i sada će se prvi put naći naspram igrača Liverpula na terenu.

- Zahvalan sam, ali ja ću biti tamo kao igrač Barselone i znajući šta su njeni ciljevi. Kad igramo, nema prijateljstva i drugara, nijedne od tih uspomena. To sam ja kao igrač i to svi znaju. Moja deca obično ne idu na moje utakmice u Ligi šampiona, ali na ovu će ići. Pričao sam Sofi o Enfildu i rekla je: idemo i mi. Svi osim Lauti koja je tek napunila šest meseci - rekao je Suarez Gardijanu.

- Bendža je bio mali, ali je rođen u Liverpulu, zna stadion i video je fotografije. Deo Delfinog detinjstva je bio tamo i prvi put je fudbal tamo počeo da je zanima. Pamti kako izgleda kada pevamo "You'll never walk alone" i mogu da zamislim koliko joj to znači - priča Suarez.

Sreo je Džejmija Karagera u Mančesteru, Džordan Henderson je i dalje tu...

- Žena iz kantine u Melvudu mi šalje poruke, hoće da mi vidi decu, uvek je čuvala Delfi, vodila je u kuhinju sa sobom. Biće lepo vratiti se - zaključio je Urugvajac.

Barselona i Liverpul će na Enfildu igrati revanš polufinala Lige šampiona. Prvi meč je zakazan za sredu prvi maj na Kamp Nou, a revanš je sedam dana kasnije.

VIDEO - Gori Marakana! Delije grmele posla gola Pavkova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA