≫ 

Voleo bih da iz igre dam gol na derbiju: Ben pun samopouzdanja posle pobede nad Partizanom!

Zvezdin napadač Želim da osvojimo sve što možemo i daćemo sve od sebe da donesemo duplu radost našim navijačima - ističe Ben

  • 6

Napadač Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben, strelac u pobedi nad Partizanom (2:1), kaže da velika važnost derbija nije uticala na njega i da je bio uveren da će realizovati penal.

Ben, koga je oborio Slobodan Urošević za najtrožu kaznu, doveo je crveno-bele u vođstvo u 60, 20 minuta kasnije duplirao je prednost Aleksa Vukanović, pre nego što je Rikardo Gomeš u samom finišu ublažio poraz Partizana.

- Kada uzmem loptu i stavim je na "belu tačku" potpuno sam siguran u sebe. Važnost meča i atmosfera ne utiču na mene. Imam mnogo samopouzdanja, znam da mogu da zatresem mrežu i to se i juče pokazalo na delu. Voleo bih da sledeći put dam i gol iz igre na večitom derbiju, a ovaj pogodak je svakako dobar početak - rekao je Ben za klupski sajt.

VIDEO: Zvezda - Partizan 1:0, Ben pogodio iz penala

Fudbaler sa Komorskih ostrva naglašava da Zvezda nije dozvolila Partizanu da nametne stil, već je držala stvari pod kotrolom.

- Derbi nosi posebnu draž i uvek je bitno pobediti u derbiju. Srećan sam što sam postigao gol na tako važnom meču. Posle toga igrali smo mnogo bolje, bili rasterećeniji i imali dosta izglednih prilika da mnogo pre kraja rešimo pitanje pobednika. Bilo je dosta borbe na terenu, takav je svaki derbi.

Ben, strelac 32 gola za 15 meseci u dresu Crvene zvezde, ovu sezonu opisao kao fantastičnu.

- Srećan sam zbog svih golova i dobrih partija. Još uvek nije gotovo, ostale su četiri utakmice da odbranimo titulu i borimo se za finale kupa. Želim da osvojimo sve što možemo i daćemo sve od sebe da donesemo duplu radost našim navijačima - zaključio je Ben.

VIDEO: Borjan udario Rikarda u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA