≫ 

Porodica i navijači šokirani: Procurile morbidne fotografije preminulog Emilijana Sale iz mrtvačnice!

Policija je momentalno pokrenula istragu

  • 3

Porodica preminulog fudbalera Emilijana Sale, navijači i fudbalska javnost šokirani su fotografijom koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj je preminuli sportista u mrtvalnici.

Kako prenose strani mediji, policija je pokrenula istragu kako bi otkrila na koji način su se fotografije iz mrtvačnice u Bornmutu našle na internetu.

Jedan od detektiva rekao je Sanej Miroru:

- Zgroženi smo što se neko usudio da uradi ovako nešto. Ovo je jako težak momenat za Salinu porodicu i oni ne bi trebalo da dožive dodatni bol zbo sramnog čina koji je neko prouzrokovao. 

Sporne fotografije, momentalno su uklonjene, a policija će otkriti ko stoji iza svega.

Da podsetimo, Emilijano Sala je nestao 22. januara, nakon leta privatnim malim avionom preko Lamanša, i to nakon što je završen njegov rekordni transfer iz Nanta u Kardif za 17 miliona evra.

Posle više od dve nedelje potrage za njim, privatna kompanija, koja je plaćena da nastavi potragu, nakon što je zvanična policija prestala s tim posle tri dana, utvrđeno je da je telo Emilijana Sale na dnu mora u avionu i ono je ubrzo izvučeno iz olupine, a potom je u njegovom rodnom mestu u Argentini obavljena i sahrana.

Takođe, otac Emilijana Sale, Horacio Sala, preminuo je od srčanog udara. On je tugovao u Argentini i velikog bola je preminuo. 

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Tužna sudbina Emilijana Sale, da li je moralo ovako?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA