Ovo je najveći skandal u istoriji fudbala, ko je izmislio ova pravila?! Trener Borusije besan zbog spornog penala

Nema samo kod nas žalbi na sudijske odluke

  • 1

Fudbaleri Šalkea pobedili su Borusiju Dortmund sa 4:2 u meču 31. kola Bundeslige koji je trener Milionera Lusijen Favr ocenio kao najveći skandal u istoriji fudbala.

Borusija je povela golom Marija Gecea u 14. minutu, da bi četiri minuta kasnije Kaliđuri penalom izjednačio na 1:1.

Već u 28. minutu je bilo 2:1 za Šalke posle pogotka Šalkea, a Borusija je u razmaku od pet minuta ostala bez dvojice igrača jer su isključeni Marko Rojs i Marijus Volf.

Meč je posle isključenja Volfa u 65. minutu i definitivno otišao na vodenicu Šalkea, a posle svega je Lusijen Favr bio ljut zbog penala iz 18. minuta. Julijan Veigl je tada igrao rukom, a Favr je ubeđen da je penal dosuđen prestrogo.

- Utakmica je mogla da se završi drugačije, dobro smo počeli, ali nas je penal načeo. To je smešno. Osobe koje su izmislile ova pravila, ne znam kako mogu da se pogledaju u ogledalo. Šta treba da urade igrači, da odseku ruke?! Ovo je za mene najveći skandal u istoriji fudbala. Nema ono nikakve veze s penalom. Kako god, trka za titulu je smešna, to je sasvim jasno - rekao je Favr.

Iako je Borusija od početka sezone bila dominantna mašinerija, a Bajern potpuno raštimovana družina, u drugom delu sezone se slika potpuno promenila, pa sada Bajern ima bod više od Dortmunda i utakmicu manje.

Do kraja prvenstva su ostala još tri kola.

VIDEO - Promašaj godine napadača Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fil

    28. april 2019 | 16:12

    O cemu pricas. Namesteno za kladionicu. Preterali ste sa namestanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA