≫ 

Poginuo fudbaler kog je zimus tražio Partizan: Strašna nesreća u Turskoj, povređeni bivši igrači Njukasla i Liverpula!

Jozef Šural život izgubio u saobraćajnoj nesreći, po povratku sa utakmice

  • 0

Strašna tragedija dogodila se u Turskoj, gde je u saobraćajnoj nesreći život tragično izgubio povremeni češki reprezentativac Jozef Šural.

Šural je bio član Alanje, a zajedno sa njim bila su još sedmorica saigrača među kojima su Papis Sise i Stive Kolker. Obojica su svojevremeno igrali u Premijer ligi - Sise za Njukasl, Kolker čak i za Liverpul.

Nesreća se dogodila kada su se pomenuti fudbaleri u mini busu vraćali sa gostovanja Kajzeriju (1:1), na kom je Kolker čak postigao i gol.

Čim se nesreća dogodila, svi su vrlo brzo prevezeni u jednu privatnu bolnicu. Međutim, Šural je potom podlegao povredama.

Inače, Čeh je zimus bio na radaru Partizana. Čak je bio i ponuđen crno-belima, ali se odlučio da na zimu 2019. ode u Tursku gde je nekoliko meseci kasnije, nažalost, izgubio život.

To su zvanično potvrdili i u klubu:

- Vraćajući se sa gostovanja Kajzeriju, sedmorica fudbalera su otišli privatnim prevozom. Potom su doživeli strašnu nesreću, a život Jozefa Šurala doktori nisu mogli da spase uprkos velikim naporima - naveli su iz Alanje.

Nedugo zatim oglasio se i predsednik kluba koji je novinarima potvrdio da su obojica vozača kombija zaspali.

>>> Ukoliko večeras pobedi Udineze (19.00) Atalanta će četiri kola pre kraja Serije A izbiti na mesto koje vodi u Ligu šampiona. Sasvim dovoljan motiv za Boginju provincije. Kec je 1,30, a kec uz maksimum dva gola (1&0-2) 4,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Atalanta - Udineze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA