≫ 

Milojević ne računa na dvojicu fudbalera Zvezde za meč sa Vojvodinom!

Strateg crveno-belih je, takođe, kratko prokomentarisao i moguć odlazak na kraju sezone

  • 2
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da veoma ceni ekipu Vojvodine i da u Novom Sadu očekuje pravi derbi.

Beogradski crveno-beli gostuju Voši u sredu od 16.00 časova, a u slučaju poraza Radničkog od Proletera Milojevićevi izabranici bi i matematički mogli da osvoje titulu.

- U Novom Sadu je uvek derbi, čeka nas ekipa koja je jedna od najmlađih i vrlo talentovanih u ligi. Vojvodina je izgubila visokim rezultatom u Kruševcu, ali to ne oslikava stvarno stanje, sigurno da njenom mladom timu nedostaje iskustvo i ključnim trenucima. Vojvodina je ekipa pred kojom je svetla budućnost i sigurno da će sledeće sezone biti ozbiljan konkurent za najviši plasman u Superligi - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

- Osim Boaćija, ostali nemaju problem sa povredama, dok Branko Jovičić neće igrati zbog žutih kartona. Na sve ostale mogu da računam. Kao i protiv Partizana, i sada ću se opredeliti za onaj tim koji je najbolji za datu utakmicu. Fokusiran sam samo na meč sa Vojvodinom, ne gledamo zgusnut raspored, barem smo mi navikli na taj ritam.

Foto: MN Press

Milojević je priznao da u finišu sezone dolazi do fizičkog umora i psihičkog zasićenja.

- To su sve faktori koji utiču, ali mi smo profesionalci. Nismo još ništa osvojili, moramo da budemo najjači kada je najteže i najpotrebnije. Ne sviđaju mi se i ne bavim se kalkulacijama, moramo da završimo posao do kraja kako treba. Poslednjih 25 dana sezone je pred nama i trudićemo se da držimo fokus na maksimalnom nivou.

Na pitanje da prokomentariše spekulacije da odlazi sa klupe Zvezde na kraju sezone, Milojević je samo kratko rekao "Nemam komentar".

VIDEO: Milojević otkrio zašto Vujadin Savić nije igrao derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    30. april 2019 | 22:15

    Ne mora do kraja prvenstva racunati ni na jednog fudbalera. Volja drzave i njenog predsjednika se unapred mora ispostovati.

  • Bole

    1. maj 2019 | 07:19

    Kakvu glupost covek napisa i ostade ziv. Moze zezda da pozajmi partizanu bodova ako, im nesto znace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA