Rodio se novi Ronaldinjo: Ajaksov Brazilac izveo dva neverovatna driblinga i ponizio igrače Totenhema (VIDEO)

David Neres pokazao kakvu tehniku poseduje

  • 5

Fudbaleri Ajaksa nalaze se na korak od sna i finala Lige šampiona, pošto su savladali Totenhem sa 1:0 u Londonu u prvoj utakmici polufinala.

Golom Donija van de Beka Kopljanici su slavili u Londonu, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji da je David Neres iskoristio sjajno dodavanje Tadića u 78. minutu, ali je stativa spasila Totenhem.

Neres je u Londonu pokazao i neke neverovatne driblinge, kakvi nisu viđeni još od kako je Ronaldinjo otišao u penziju. U nekoliko navrata propisno je izblamirao svoje čuvare, koji nisu znali gde se nalaze usled sjajnih driblinga Ajaksovog Brazilca.

VIDEO: Navijači Ajaksa prave šou na ulicama Londona pred polufinale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kako bilo

    1. maj 2019 | 11:31

    Prvi manje vise svi rade... drugi je top

  • Šala sa ovim momkom

    1. maj 2019 | 11:48

    Hahhahahhahahaaaaa pa on ni kopačke nemože d čisti Ronaldinju. Ronaldinju je imao tehniku o kakvoj ovaj može da samo sanja. Neka žena da je loš fudbaler ali suludo je njega porediti sa jednim super fudbalerom kakav je Ronaldinjo. To je smiješno porediti.

  • AHAB

    1. maj 2019 | 13:18

    MESI JE PRESMEŠAN ZA RONALDINHA,A NE OVAJ,ŠTO NE MOŽE NI NEJMARU DA ČISTI KOPAČKE....UPAMTITE,POSTOJI MRTVA TRKA IZMEĐU MARADONE I RONALDINHA...SVI OSTALI SU DALEKO,DALEKO ISPOD NJIH,RECIMO RONALDO ZUBA, RIVALDO..ITD, ITD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA