≫ 

Milošević ne može da objasni pad svojih igrača u finišu meča!

Trener Partizana zadovoljan je sa osvojenim bodovima koji su održali tim u zoni za Evropu

  • 4

Zahvaljujući pobedi protiv Mladosti iz Lučana u 4. kolu plej-ofa Super lige, fudbaleri Partizana su se ponovo vratili na mesto koje vodi u evropske kvalifikacije sledeće sezone - 2:1 (1:0)!

Strelci za crno-bele bili su Rikardo Gomeš u 11. i Zoran Tošić u 58. minutu, dok je štoper domaćih Svetozar Marković u 85. postigao autogol posle šuta Petra Bojića.

Trener Partizana Savo Milošević delimično je bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Bilo je u nekim momentima bolje nego što sam očekivao, na kraju je bilo teže nego što sam očekivao. Ne mogu da objasnim taj pad na kraju meča, ali i to je neko iskustvo koje stičemo. Teren je bio takav kakav je, na 2:0 smo mogli dfa zatvorimo utakmicvu, bezbroj šansi, ali šta da se radi. Najbitnije je da smo ostali u zoni koja vodi u Evropu.

- Naš cilj je da što više puta dođemo sa loptom u šesnaesterac, što smo i radili na početku. Ali, kasnije se postajalo sve teže - kaže Milošević.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    1. maj 2019 | 22:06

    Naravno da ne moze. To ne bi mogli objasniti ni svi psiholozi svijeta zajedno.

  • Miki

    2. maj 2019 | 06:11

    A onaj izmisljeni ofsajd u 89' minutu jel moze da objasni?

  • Dragan Srbija

    2. maj 2019 | 09:40

    Da se razumemo...ja volim rad i delo Save Milosevica.volim ga i kao Srbina ali jel smo mi toliko propali da ne mozemo da postavimo skolovanog trenera da pravi tim kad ga vec nemamo.nego dovodimo sve bivse igracke zvezde (svaka cast svakom) i hvala im ali mi to nikada nece biti jasno.i zasto te velike zvezde sramota da krenu iz beton lige pa sezonu po sezonu napreduju i uzmu lepo bolji tim kad imaju rezultate...nije mi jasno...zato smo i ovde gde jesmo...sve bez sistema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA