Prva Mesijeva reakcija posle rušenja Liverpula: O slobodnjaku, promašaju Dembelea u 95. minutu, motivacionoj poruci...

Argentinac priznao da je imao malo sreće prilikom onog udarca

  • 4

Tek što je napustio travu Nou Kampa, gde je sa dva gola srušio Liverpul u polufinalu Lige šampiona (3:0), Lionel Mesi se pojavio pred novinarima kako bi dao izjavu.

Zanimljivo, bio je rečit nego inače i najpre je imao motivacionu poruku za svoje saigrače.

- Srećni smo zbog velike utakmice koju smo odigrali. U odličnoj smo poziciji i treba da budemo ujedinjeniji nego ikada. Do uspeha možemo samo zajedno. Sada nije vreme bilo koga da kritikujemo - rekao je Mesi aludirajući na onaj promašaj Dembelea u 95. minutu:

 

- Dembele je imao čistu šansu na kraju, četiri gola bi bila mnogo bolja nego tri, ali rezultat je i ovak dobar. Znamo da ništa nije gotovo. na Enfildu je uvek teško igrati. Što se tiče ove utakmice,ušli smo u nju kako je Redsima odgovaralo. Visok ritam i dosta fizičkog kontakta. Nismo navikli da budemo dugo bez lopte i to nam je stvaralo probleme.

Nastavio je Argenrtinac da analizira utakmicu.

- Nisu nam dali gol kod kuće, što je jako bitno. U prvom poluvremenu su bili superiorni, pritiskali su nas dosta i u nastavku, ali nisu stvorili puno šansi. Što se tiče gola iz slobodnjaka, moram da priznam da sam imao i malo sreće - rekao je kapiten Barse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA