≫ 

Molim vas, prestanite da poredite Mesija sa Ronaldom: Baloteli se javio posle bravure Argentinca protiv Liverpula i ponizio Portugalca

Italijan ne vidi da postoji iko bolji od Argentinca

  • 14

Taman kada pomislite da ste od Mesija videli sve ili skoro sve sa fudbalskog repretoara, on nastavi da pomera granice, radi neke neverovatne stvari, kao da uvek može bolje, genijalnije...

Sa dva gola Liverpulu u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona, Argentinac je trasirao put Barsi ka još jednom finalu, i to samo nekoliko dana pošto joj je golom protiv Levantea doneo i titulu u Španiji.

Oduševljenje Mesijem ne prestaje, njegove bravure ostavljaju bez daha, a gol za 3:0 protiv "Redsa" mnoge je učvrstio u stavu da svedoče najboljem svih vremena.

Nema dilemu ni Mario Baloteli o tome da je Argentinac najveći, najbolji, jedinstven - iznad svih! Veći i od Ronalda, mada ako pitate ekscentričnog Italijana, Portugalac nije ni za poređenje sa Mesijem posle svega što je uradio u karijeri.

- Za ljubav fudbala, molim vas prestanite da ga poredite sa Juventusovim brojem 7 - javio se Baloteli posle Mesijevog novog resitala, poslao poruku onima koji Portugalca stavljaju u ravan sa čudom iz Rozarija.

Mnogi će se složiti sa Balotelijem, veliki je broj onih i koji neće baš zbog nekih neverovatnih izdanja Portugalca u poslednjoj deceniji, kada je dominirao u Realu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leo Messi

    2. maj 2019 | 09:51

    Objasnio sii

  • Neven

    2. maj 2019 | 10:54

    Realno Mesi je bez konkurencije. Ronaldo je top igrac, medju najboljima. Ali Mesi sta moze Ronaldu se ni slucajno ne desi. Sa Mesijem bi mogao da se uporedi jedino Ronaldinjo! 1-Mesi. 2------- 3.Ronaldinjo. 4.Maradona. 5.Ronaldo

  • Curto

    2. maj 2019 | 12:36

    A gde vam je na toj lestvici zalosna sova 😂smesni domagoj kojeg su proglasili naj boljim na svetu hahaaaa .da ima pravde nebi bio ni medj 10 a ne tamo gde ga pistavise 💩politika je kurva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA