Zvezda želi jednog od najbržih fudbalera u Srbiji: Skauti pronašli Gambijca u drugoj ligi (VIDEO)

Usman Marong jedno je od imena koje je na spisku crveno-belih za pojačanja tokom leta

  • 22

Crvena zvezda na svom spisku za pojačanja ima više od 100 imena, a jedno od onih koje se razmatraju je i vezista Trajala Usman Marong, koji je tokom sezone jedan od glavnih igrača tima iz Kruševca.

Zvezdini skauti koji su ga pratili dali su za njega dobre ocene, pa je Marong procenjen kao igrač koji bi mogao da bude solidna investicija, koja ne bi mnogo koštala i u slučaju da se promaši s njim.

On ne bi bio priključen prvom timu, već bi ukoliko potpiše bio prosleđen na dalje pozajmicu, kako bi imao prostora da nastavi da igra i da se fudbalski razvija.

Vezista iz Gambije je tokom zime stigao u Trajal kao slobodan igrač i na 14 mečeva je postigao 6 golova i imao tri asistencije.

Što se tiče ostalih pojačanja, Zvezda radi na pronalasku defanzivnog veziste koji nije sa loptom "na vi" kada je u pitanju igra napred. Jedno od imena koje se razmatra je Alhasan Vakaso iz Vitorije Gimaraeš.

Takođe, crveno-beli rade i na dovođenju štopera, a trenutno je u igri Radovan Pankov iz Radničkog iz Niša, koji je uveliko u pregovorima sa klubom sa Marakane.

Maronga krase velika brzina, ali i zavidna tehnika i dobar šut.

Sve to možete videti u priloženim snimcima:

VIDEO: Pale prozivke između navijača Zvezde i Vojvodine

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    2. maj 2019 | 12:14

    Bravo Terzicu imacemo 100 fudbalera na platnom spisku 15 profesionalaca i 85 amatera ma bravo

  • 😰

    2. maj 2019 | 12:07

    Jbg, ja pomislih Embape ...

  • Zvezdin navijac

    2. maj 2019 | 12:43

    Ajde molim tr ne radite to kakva druga liga ostavite se toga trazite igrace u timovima koji se bore za opstanak u ligama petice kakav trajal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA