≫ 

Kraj velikog i moćnog PSŽ-a: Razočarani Arapi sele novac u jaču ligu!

Jedan od prvih poteza mogao bi da bude prodaja Nejmara i Embapea

  • 32

Vlasnici iz Katara razočarani su rezultatima koje postiže PSŽ i koji neopravdavaju uložena sredstva u klub pa su sve češće glasine po kojima

Kako prenosi Le Parisien, porodica Al Tani gubi strpljenje i interesovanje za popularne Svece, a sukobi unutar kluba dodatno utiču na njihovu moguću odluku o "preusmerenju sredstava".

Jedna od mera "uštede" i smanjenih ulaganja mogla bi da bude prodaja Embapea i Nejmara, i preusmeravanje interesovanja u druge klubove.

Kako se navodi, interesovanje za Milan ne postoji, ali bi zato Roma, sa kojom su pregovori već u toku, mogla da bude sledeća destinacija katarske porodice, koja želi rezultat ali i veće interesovanje za njihov klub nego što je to trenutno slučaj u Parizu.

Nejmar i Embape mogli bi da napuste klub na kraju sezone; Foto: Tanjug/Ap

List navodi i to da se "uspeh" kluba i nedostatak rezultata najlakše može uporediti sa razočarenjem koje proizvodi kod navijača, takođe,  tu su i utrošena sredstva koja se mere milijardama. Zanimljivo, samo na porez je PSŽ uplatio državi oko milijardu evra, za poslednjih 8 godina, što je više od nemačke, italijanske i španske lige zajedno, uzimajući u obzir najjače klubove.

Da podsetimo, ove sezone PSŽ je ispao u osminifinala Lige šampiona od Mančester junajteda koji je posle ukupnog rezultata iz dvomeča, 3:3, prošao dalje zbog golova u gostima. U domaćem prvenstvu odbranjena je titula, ali je klub izgubio finale Kupa od Rena i u poslednjih 6 mečeva u svim takmičenjima ima jednu pobedu i jedan nerešen rezultat uz 4 poraza.

VIDEO: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rumba

    2. maj 2019 | 21:52

    Glupaci najobičniji, za ukupnu investiciju od pola vrijednosti npr. jednog Embapea Zvezda bi dogurala barem do četvrtfinala, a onda bi nas sve spucao takav adrenalin da bi samo nebo bilo granica. Niko nema to što ima Zvezda!!!! Skakalo bi se sa krovova Rajka!!!

  • Filip

    2. maj 2019 | 22:22

    Ahahha "veliki" i "moćni".. Neka im je, kad im je klub čista plastika... Od arapa uzmu brdo para, sve potroše na transfere i opet džabe sve, kad na kraju osvoje samo farmersku ligu.Lako je njima da igraju protiv Nantesa i Lyona, a protiv jakih evropskih klubova ništa...Svaka čast Unitedu što je potvrdio Johan Cruiff-ovu izjavu: "fudbal ne igraju vreće para"... A PSG će mi i dalje ostati najomraženiji klub.. uz Man.City, naravno xD

  • Aleksandar

    2. maj 2019 | 21:02

    Da su pametni ulozili bi u Zvezdu i za tri godine bili bi prvaci evrope i s eta. Niko nema harizmu kao Zvezda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA