Drago mi je što ne moram da čuvam Mesija svake sezone: Najbolji igrač Premijer lige priznao da ne može da zaustavi Lea

Teško je zaustaviti Argentinca kada je inspirisan

  • 1

Štoper Liverpula Virdžil Van Dajk pohvalio je Lionela Mesija posle ubedljivog poraza Redsa na Kamp Nou od Barselone u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Van Dajk i saigrači iz odbrane su pali na ispitu da zaustave jednog od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta i Virdžil je priznao da mu je drago što ne igraju u istoj ligi.

- Mesi je fantastičan igrač, to je više nego očigledno. Čak i kad smo napadali, uvek je bilo teško jer znate da je on negde u uglu i čeka da napadne. Najbolji je na svetu i ekstra klasa koju pokazuje godinama to potvrđuje - rekao je Holanđanin posle meča.

Mesi je protiv Liverpula dao dva gola od tri gola (3:0), uključujući i veoma lep slobodan udarac u 82. minutu kada je Alison Beker treći put vadio loptu iz mreže.

- Taj gol pokazuje gde je on kao fudbaler. Kad je na svom najboljem nivou, nema toga što će ga zaustaviti. Samo mi je drago što ne igram u Španiji pa da moram da igram protiv njega svake sezone - kazao je Van Dajk.

VIDEO - GOOOL, PAVKOV 1:0!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    3. maj 2019 | 14:45

    Sve su to manekeni od fudbalera!!! Jedan jedini Ronaldinjo on je bio tata fudbala !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA