≫ 

OTKRIVAMO: Mančester Siti je hteo da kupi Boaćija, evo zašto je propao transfer!

Da je došlo do transfera, napadač iz Gane bi bio igrač "Građana" samo formalno, jer bi ga oni odmah prosledili svom klubu iz Njujorka

  • 18

Ričmond Boaći je tokom zimskog prelaznog roka mogao da promeni klub i da zvanično postane igrač Mančester Sitija! Da, dobro ste čuli! Doduše, Boaći bi samo formalno bio pod ugovorom Sitija, koji bi ga odmah prosledio "bratskom klubu".

Kako Telegraf saznaje, Boaći je bio na meti Njujork Sitija, kluba koji je faktički u vlasništvu Mančester Sitija, ali američki klub zbog "seleri kepa" nije bio u mogućnosti da isplati obeštećenje koje se kretalo oko 5-6 miliona evra, koliko je Zvezda tražila.

Ričmond Boaći; Foto: Marko Jovanović

Njujorku je u pomoć trebalo da pritekne "veliki brat" iz Mančestera, koji bi otkupio Boaćija, a zatim ga odmah prosledio u MLS, tako da bi napadač iz Gane samo formalno bio igrač "Građana".

Ipak, Zvezda nije želela po svaku cenu da pusti Boaćija ispod cene od minimum 5 miliona evra, pa je Njujork pribegao jeftinijem rešenju, i to u komšiluku.

Heber u razgovoru sa bivšim trenerom Rijeke Matjažom Kekom; Foto: Guliver/Marco Luzzani/Getty Images

Oni su tada umesto Boaćija doveli Brazilca Hebera iz Rijeke, za obeštećenje od oko 3 miliona evra i tako je propao transfer napadača Zvezde.

Boaći je ove sezone na 18 utakmica za Zvezdu postigao 13 golova i imao 4 asistencije.

VIDEO: Pogledajte jedan od golova Boaćija za Zvezdu ove sezone

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UŠATI i mali partizai

    3. maj 2019 | 18:26

    Boaći došao i imao primanja 9 000€ mesečno. Napravi Terza milionski trasfer, vrati ga za trećinu tog transfera, Boaći da gol radi kojeg i danas dan ovi mali plaču, a sada se iz plača pojavilo gorko podsmejavanje Šampionu Sveta!? Kompleksi i nemoć, pa to ti je!

  • Pedja

    3. maj 2019 | 17:49

    Hahahahaha ahahahhaha hahahha 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂 ahahahhaha... jbt ne mogu do vazduha da dodjem.

  • Losmi

    3. maj 2019 | 18:15

    Grobar sam i postujem svakog dobrog igraca ali ovaj bocko mi trenutno nebi igro ni u prvom timu partizana Decko je vezara pa kad u kini nije mogo nista da uradi a i kod milojevica sedi na klupi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA