≫ 

Rezervisti Verdera "oteli" bodove Milionerima: Veliki kiks Borusije koji može da reši titulu šampiona Bundeslige! (VIDEO)

Dortumd je ispustio veliku priliku da dođe do važna 3 boda

  • 1

Fudbaleri Borusije iz Dormtunda imali su imperativ pobede na gostovanju Verderu, jer je prethodno glavni konkurent za titulu šampiona BUndeslige Bajern iz Minhena pobedio Hanover. Ali, umesto 3 boda, tim iz Dortmunda je uprkos vođstvu od 2:0, igrao nerešeno sa Verderom 2:2 u 36. kolu prvenstva Nemačke. 

Sve je počelo kao iz snova za popularne Milionere u Bremenu, jer je već u 6. minutu Pulišić pogodio za početno vođstvo. Gosti su igrali, baš onako kako umeju, a šanse koje su imali, dodatno su iskoristili u 41. minutu posle gola Alkasera kada je duplirano vođstvo.

Međutim, po povratku sa odmora trener Kofelt je izvršio dvostruku izmenu i iz igre izveo Sahina i Osaka, a uveo četrdesetogodišnjeg Pizara i Movalda. Ispostavilo se da je ovo bio pravi potez jer su upravo ovi fudbaleri pogađali u 70. i 75. minutu za remi koji će najviše slaviti u Minhenu.

Pre ovog meča, Bavarci su pobegli drugoplasiranom Dortmundu na 5 bodova, posle pobede od 3:1 nad Hanoverom, pa ovaj remi može značiti i titulu za Bavarce jer sada imaju 4 boda prednosti dva kola pre kraja prvenstva.

Bundesliga, 32. kolo:

Majnc – Lajpcig 3:3 

Subota:

Menhengladbah – Hofenhajm 2:2

Bajern – Hanover 3:1

Herta – Štutgart 3:1

Volfsburg – Nirnberg 2:0

Verder – Dortmund 2:2

Nedelja:

13.30 Šalke – Augsburg

15.30 Frajburg – Diseldorf

18.00 Leverkuzen – AJntraht

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA