≫ 

Zvezda opet u igri da bude nosilac u LŠ: Crveno-belima za proslavu titule stigle rezultatske ''čestitke'' iz Bugarske i Poljske

Ludogorec i Legija ponovo sve zakomplikovali, na veliku radost srpskog šampiona

  • 9

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.00 časova na svom staionu igraju protiv Mladosti iz Lučana i u slučaju pobede zvanično će postati šampioni Srbije za sezonu 2018/19!

A kao neka vrsta poklona ili čestitke stižu im vesti iz Bugarske i Poljske, gde su vodeći klubovi tamošnjeg prvenstva Ludogorec i Legija oživeli nade crveno-belih da mogu da budu nosioci u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Podsetimo, Zvezdi je potrebno da barem jedan od ova dva kluba na kraju ne bude šampion. Kao i da FCSB, koji zaostaje pet bodova za Klužom, ne bude šampion Rumunije. Prethodnog vikenda se činilo da od toga nema ništa, ali situacija se sada drastično promenila.

Ludogorecu visi LŠ Foto: Telegraf

Ludogorec je neočekivano odigrao 1:1 sa Beroeom i sada beže samo tri boda CSKA. Ova dva kluba se sastaju sledećeg vikenda i ukoliko tim iz Sofije slavi sa dva gola razlike biće prvi. Mada, do kraja su ostala još tri kola.

Osim tog gostovanja u Sofiji narednog vikenda, Ludogorec ima još da igra protiv Levskog, Boteva i Černog Mora. S druge strane, CSKA igra protiv Beroea i Levskog u gostima, pa čeka Botev za kraj.

Standings provided by Sofascore LiveScore

S druge strane, Legija je poražena od Pjasta kod kuće sa 1:0 i tako mu dozvolila da priđe samo na bod zaostatka. Ono što ih žulja jeste i prilika za Lehiju da tokom dana (igraju od 18.00) zasednu na prvo mesto.

Lehija bi u slučaju trijumfa protiv Krakovije imala isti broj bodova kao i Legija - 66 - ali i bolji međusobni skor što znači da u svojim rukama imaju sve.

Legija ima meč protiv Pogona i Zaglebja kod kuće, ali i gostovanje Jageloniji. Pjast čeka Jageloniju i Leh, ali i ide Pogonu u goste.

Tim iz Gdanjska najpre mora da pobedi Krakoviju u gostima, a onda imaju još gostovanje Lehu i domaćinstvo Zaglebju i Jageloniji.

>>> Ako savlada Lučane danas od 18.00, Zvezda će večeras slaviti novu titulu, pa se očekuje karnevalska atmosfera na Marakani. A to bi moglo da donese dosta golova. Kvota na kec uz bar četiri gola ukupno (1&4+) je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionnice MOZZART za Crvena zvezda - Mladost Lučani.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    5. maj 2019 | 10:58

    Srbijo, OZDRAVI! Marakana 05.05.2019. Titula da slavi se!

  • Marko

    5. maj 2019 | 11:12

    ZVEZDA ŠAMPION 💟💟💟💟💟💟💟

  • Novica

    5. maj 2019 | 11:58

    Zdrava sta ste dosadni sa tim nosiocima bice kako bude,ako hocemo ponovo LS MORACEMO DA POBEDIMO KO DODJE. Ko da je to tiliko vazno uigraj mo mi ekipu pa ko didje dodje nema zime

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA