Neko će danas da ''vrisne'' u SL: Zaboravite Zvezdu, Partizan i borbu za Evropu, čeka nas šou u borbi za opstanak!

Oštrica visi nad Vranjancima pred gostovanje Zemuna * Bačka i Rad mogu dosta toga da reše

  • 4

Crvena zvezda se bori za zvaničnu odbranu titule (fale joj samo tri boda protiv Lučana), Partizan, Čukarički i pomenuta Mladost za Evropu, ali definiitivno ništa neće biti toliko zanimljivo koliko borba za opstanak u ovom 35. kolu Super lige!

Sudbina je htela da ponovo u jednom kolu imamo međusobne duele četiri tima koji se bore za to jedno sigurno mesto u Super ligi - Dinamo, Zemun, Bačku i Rad! S tim da Bačka u prethodnom nije bila baš toliko na ''ivici.''

Dinamo je u najtežoj situaciji, jer je poslednji sa 14 bodova i od 16.00 časova igra protiv zemuna na svom terenu. Ali nije to onaj Zemun odranije, nego Zemun koji je na poslednja dva meča dao 12 golova.

- Naša prednost je što igramo pred našim navijačima. Pobedili smo Zemun u gostima, imamo šanse da sličan uspeh ponovimo i u Vranju - rekao je fudbaler Dinama Danijel Gašić.

Foto: Mario Marić

U slučaju da ne pobede Zemun, Vranjanci će biti u veoma teškoj situaciji da osiguraju opstanak ili barem mesto koje garantuje baraž.

Pogotovo što Zemun ima 17 bodova, a i dalje je u opasnoj zoni.

- Sve osim poraza je za nas dobar epilog u Vranju - rekao je trener Zemuna Radomir Koković.

U isto vreme, od 16.00 časova, sastaju se Bačka i Rad. Dva tima sa identičnim brojem bodova (18), ali i različitim raspoloženjem.

Rad je prethodnu utakmicu dobio sa 1:0, dok je Bačka izgubila od Zemuna sa čak 7:0.

Volkov je u prošlom kolu doneo tri boda Radu Foto: MN Press

- Posle duela u Bačkoj, situacija će biti mnogo jasnija - rekao je vezista Rada Milorad Balabanović koji će igrati protiv rođenog brata Vojislava.

Bačka je pose tog debakla od Zemuna promenila treneta i u klub je stigao biviši igrač Zvezde i Partizana Dalibor Škorić.

- Izvešćemo na teren najspremnije igrače, svako će dobiti svoj zadatak i ako ga ispunimo očekujem pozitivan rezultat - jasan je Škorić.

>>> Ako savlada Lučane danas od 18.00, Zvezda će večeras slaviti novu titulu, pa se očekuje karnevalska atmosfera na Marakani. A to bi moglo da donese dosta golova. Kvota na kec uz bar četiri gola ukupno (1&4+) je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionnice MOZZART za Crvena zvezda - Mladost Lučani.

>>> Partizan nastavlja bitku za plasman u Evropu. U prošlom kolu zabeležio je važnu pobedu nad Lučanima, a sad mu u goste stiže Napredak (16.00). Kvota na pobedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Napredak.

PLEJ-OF:

Partizan - Napredak 18.00

Crvena zvezda - Mladost 18.00

Radnički - Vojvodina 18.00

Proleter - Čukarički 18.00

PLEJ-AUT:

Dinamo - Zemun 16.00

Bačka - Rad 16.00

Spartak - Radnik 16.00

Voždovac - Bačka 16.00

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GORAN

    5. maj 2019 | 10:10

    NAPRED ZEMUN, DO POBEDE.

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    5. maj 2019 | 14:31

    Veoma zanimljivo kolo. Zemun i Dinamo dve zvezdine filijale, a ne zna se ko je mutniji. Prodali bi oni tekmu i namestili kako hoce, ali muci ih to sto obema ekipama treba pobeda. Ako Zemun pusti Vranje teoretski bi mogli da opstanu zajedno, ali mogli bi i da ispadnu zajedno. Dinamo ako izgubi ide nazad u drugu ligu, a Zemun bi pobedom bio na korak do opstanka. Backa i Rad, bice izuzetan mec. Rad poslednjih godina opstaje na neke samo njima znane nacine, pobede u poslednjim kolima, suzavci, itd... pa ocekujem da danas budu pogurani od strane sudija. Spartak i Radnik mogu da igraju opusteno. Macva je sigurna, Vozdovcu treba, tako da Vozdovac dobija. To je o plej autu. A, plej of je prilicno jednostavan. Zvezda slavi titulu, Cukarcki lagano, Nislije mogu kako hoce, za sebe, za kladionicu... Partizan ce se muciti ali pobediti. Hvala na paznji. 👌👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA