≫ 

Nemoguće je poštovati Sarija! Kejhil ljut na menadžera, ali ne sprema pobunu kao Pogba

Kejhil je izbrisao iz glave sve posle dolaska Sarija

  • 0

Defanzivac Čelsija Geri Kejhil nezadovoljan je svojim statusom i propalom sezonom pod menadžerskom palicom novog šefa struke Mauricija Sarija.

- Bilo je to užasno iskustvo za mene. Sve će biti izbrisano iz moje glave kad odem iz Čelsija. Moje poslednje sećanje će da bude finale FA kupa prošle godine - rekao je Kejhil za britanski Telegraf.

Pad u drugi plan je po njegovim rečima najgore što mu se desilo.

- Igrao sam kao standardni igrač šest sezona i osvojio sve sa Čelsijem i sada je gledanje utakmica sa tribina nešto što svakako nisam očekivao. Znam kako klub radi, imam dobre odnose sa svim igračima i štabom, a ništa od toga nije primenjivo - dodaje Kejhil i žali se da nikad nije dobio obrazloženje od Sarija zbog čega za Gerija nema minuta.

Kada ne puštate igrača na tri, četiri utakmice da igra, onda mu ne dugujete objašnjenje, ali ako to stigne do osam, devet utakmica, onda morate da objasnite situaciju. Menadžer to još uvek  nije uradio. Vidim sličnu situaciju sa još nekim igračima koji su osvojili titulu sa Čelsijem i to jednostavno nije dobro. Nemoguće je da poštujem nekoga ko ne poštuje ono što smo neki od nas uradili za klub - priča Kejhil.

Prilagođavao se mnogim trenerima i kada je igrao i kada nije. Neigranje mu na Mundijalu u Rusiji prošle godine nije smetalo. Status u Čelsiju mu smeta, ali tvrdi da neće remetiti atmosferu u svlačionici zbog jer zna da ima tu još dobrih ljudi.

- Otišao sam u Rusiju i nisam igrao, ali sam se vratio sa još boljim mišljenjem u Garetu Sautgejtu nego što je bilo pre odlaska tamo. Suština je u tome kako se ponašate prema nekome. Na treninzima Čelsija nisam bio neko ko bilo šta remeti, treniram jako, a podrška navijača mi pomaže da držim glavu uspravno. Mnogi pričaju i kako mi se karijera bliži kraju, ali to mislim da nije tačno. Imam još tri, četiri godine karijere - kaže Kejhil.

VIDEO - Hrvat objasnio Englezima zašto je Liverpul izgubio od Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA