Mislim da je bio gol, ali to je stvar sudija: Milošević kaže da je Partizan pobedio na pravi način i zasluženo (VIDEO)

Miloševiću se čini da je bio gol, ali se trener Partizana ogradio

  • 17

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da mu se sa njegove pozicije učinilo da je lopta prešla gol-liniju prilikom gola Aleksandra Šćekića u 93. minutu utakmice Partizana i Napretka iz Kruševca.

Taj pogodak je bio pobedonosni za tim iz Humske koji je na svom stadionu dobio 2:1 i upisao tri boda posle preokreta.

- Pa ništa, najbitniji je rezultat, dobar je način na koji smo to izvojevali. Bila je teška utakmica kao što smo i pretpostavljali. Neverovatno je da neke stvari ne mogu da se predvide i preduprede. Ja mislim da je Napredak protiv nas na dve utakmice šutirao dvaput na gol i dao dva gola. Mi smo danas imali, ne znam koliko šuteva, i to vam je fudbal. Strepeli smo do zadnjeg momenta, ekipa se borila do kraja i verovatno je zbog toga nagrađena, ne vidim drugi razlog - rekao je Milošević posle utakmice za Telegraf.

Gol za Napredak je postigao Ilić u 19. minutu, iako su crno-beli u tom delu igre imali inicijativu.

- Kasno smo zatvorili i centaršut i loše smo stajali po centralnoj poziciji, pa odbijena lopta i slaba reakcija. Slabe su nam te reakcije i kada čuvamo svog i pred protivničkim golmanom. Za to treba vreme da se radi i stekne navika. Primili smo gol iz jedne akcije na celom meču. Sa tim ova ekipa živi i koje se ponavljaju. Pokušavamo da ih ispravimo. Iz svake takve situacije primamo gol i moramo da ih ispravimo jer nas mnogo koštaju - kaže Milošević.

Prema njegovim rečima, nemoguće je da igrači fizički i psihički budu na maksimumu. Upitan da prokomentariše spornu situaciju iz 93. minuta trener crno-belih je rekao da time ne želi da se bavi jer je to do sudija.

- Sa pozicije sa koje sam ja gledao učinilo mi se da da, ali zaista ne mogu to da procenim, a i rekao sam da takve stvari neću komentarisati ni kad su protiv ni kada su za nas, to je stvar sudija - zatvorio je tu priču Milošević.

Kompletnu izjavu možete pogledati u videu na početku teksta.

VIDEO - Partizan u poslednjim sekundama došao do pobede protiv Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BIJELJINA

    5. maj 2019 | 22:07

    Au koja namjestaljka kakav go, nema sanse. Sramota😡😡

  • Ivke

    5. maj 2019 | 22:09

    Na osnovu cega mislis da je bio gol !!! Fudbal nam je katastrofa a o trenerima da ne pricamo..cast pojedincima

  • Putin R.S

    5. maj 2019 | 22:56

    Dobro bre Savo ja sam kao Zvezdas tebe smatrao kao jednog dobrog i ozbiljnog fudbalera i sportistu. Voleo sam da te gledam dok si igrao u reprezentaciji i obozavao sam te u tom dresu i nakon toga, ali da ti das ovaku izjavu da je bio gol sa tvoje pozicije je jako smesno. Pokusavas da prikrijes ne znanje svojih fudbalera i uopste u vodjenju kluba. Nemoj da se vise blamiras jer i sam znas da ste dobili na poklon ove sezone preko 20 i kusur bodova. Bolje bi bilo da si rekao da nisi video i da ces pogledati snimak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA