Ekskluzivno! Zvezda i Radnički postigli dogovor za Pankova, ali igrač nije prihvatio prvu ponudu!

Defanzivac Nišlija boravio na Marakani u ponedeljak

  • 34
Radovan Pankov; Foto: MN Press

Nema odmora na Marakani, ni posle osvojene titule. Već u ponedeljak je bilo radno u kancelarijama Crvene zvezde, koja intenzivno radi na pojačanjima za Ligu šampiona. Kako Telegraf ekskluzivno saznaje, Zvezda je postigla dogovor sa Radničkim iz Niša oko obeštećenja za štopera Radovana Pankova, o čemu je Telegraf već pisao.

Radnički i Zvezda su se dogovorili da obeštećenje za Pankova bude 300.000 evra, pošto Pankov ima ugovor sa Nišlijama do leta 2020. godine. Zatim se pristupilo pregovorima igrača i kluba o njegovom ugovoru.

Fudbaler je u pratnji menadžera bio na Marakani, gde je pregovarao o ličnim uslovima. Ali, prema našim saznanjima, nije otišao prezadovoljan posle prve runde razgovora sa rukovodstvom Zvezde.

Radovan Pankov u dresu Radničkog iz Niša; Foto: MN Press

Naime, Pankovu je od strane Zvezde, koja je uvela određena pravila kada su u pitanju igrači koji dolaze iz Srbije, kako bi se domaćinski poslovalo, na sto stavljen ugovor sa mesečnim prihodima od 10.000 evra.

Međutim, fudbaler nije odmah pristao na tu cifru i tražio je vremena da razmisli, a Zvezdi to ne predstavlja problem s obzirom na to da nigde ne žure.

Takođe, Telegraf je došao do nezvaničnih informacija da je Pankov tražio 15.000 evra mesečno.

Foto: Telegraf

Pred nama je očigledno i druga runda pregovora, jer su klubovi napravili dogovor, ali ne i Zvezda i igrač.

Inače, Pankov je veliki navijač Zvezde i on to nije krio ni kada je iz Vojvodine odlazio u Rusiju, gde se na prvom intervjuu za klupsku televiziju pojavio u majici Delija.

Videćemo da li će se crveno-beli i fudbaler Radničkog dogovoriti. To bi Zvezdi bio prvi transfer pred početak nove sezone.

Foto: Tanjug/AP

Pankov je ove sezone jedan od glavnih šrafova u odbrani Radničkog iz Niša. Odigrao je za Nišlije 39 utakmica i bio je nezamenjiv u ekipi Nenada Lalatovića, koja je obezbedila istorijsko drugo mesto u Superligi i bori se s Partizanom za finale Kupa.

Postigao je i pet golova na tih 39 utakmica. Nastupio je i za mladu reprezentaciju Srbije do 20 godina na nekoliko prijateljskih utakmica, a imao je i čast da nosi kapitensku traku oko ruke. Bio je i član čuvene generacije Orlića sa Novog Zelanda, koji su 2015. godine osvojili titulu prvaka sveta u fudbalu za igrače do 20 godina.

Podsetimo, Zvezda takođe intenzivno radi i na pronalaženju zadnjeg veznog, a jedan od igrača koji konkuriše za tu poziciju je i Alhasan Vakaso.

VIDEO: Pogledajte gol Pavkova koji je Zvezdi doneo titulu

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa ovo je tuga

    6. maj 2019 | 20:54

    Plata 10,000€ mesecno alooo bre decko ljudi rade i zive sa 200€ mesecno. Sta ce ti vise para od tih 10,000€ mesecno i to je previse, budi srecan da dobijas 1,000€ i da pevas i uzivas. De je otisao ovaj svet polupismeni fudbaleri bez osnovnog znanja zaradjuju nenormalno dok deca sa fakultetima rade po Maxi objektima amanima, trafikama za sta da plate racune i jedva da se do 15 tog u mesecu prehrane. OVO JE TUGA ! E da oce neki smak sveta da se desi i da nas resi ove tuge i razbacivanja i prolivanjem po sirotinji koja se muci da bi prezivela ! ...

  • M

    6. maj 2019 | 21:03

    inženjeri 35000-40000 din.

  • LA[K]I

    6. maj 2019 | 19:48

    Pankov mora doci, treba nam ovakav igrac, pa makar bio skuplje place. Decko je ove sezone pokazao raskosan talenat koji se video na svetskom prvenstvu 2015. Definitivno bice dobra zamena za Savica koji je ozbiljno ispao iz forme posle odlaska Degeneka. Zvezda treba da dovede i Dominika Dingu kome istice ugovor u Uralu. Mlad decko 21 godinu ima, nas igrac, veliki talenat i pravi zalog za buducnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA