Zidan je trojici igrača u lice rekao da idu iz Reala!

Francuski trener želi da mu svlačionica "prodiše" pa će se rešiti negativnih tenzija koje donose neki igrači

  • 0

Real Madrid je spremio čistku na leto a Zinedin Zidan će napraviti rez kako bi svlačionica prodisala, piše španska Marka. Francuz je već odradio pojedinačne razgovore i neki rezultati su tu.

Najveći teret ekipe je Geret Bejl koji je odigrao užasnu sezonu uz sve to u Madridu ga niko ne voli.

Prijatelj je samo s Lukom Modrićem, ostatak saigrača ga uglavnom zeza na račun lošeg španskog,iako je u toj zemlji već šestu godinu.

Zidan je Bejla otpisao nakon nedavnog poraza protiv Rajo Valjekana kada je pobegao na privatni avion umesto da se vratio u Valdebebas s kolegama i to je bila kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu.

Jedan, dva, tri, ova trojica mi ne trebaju sledeće sezone: Zinedin Zidan doneo jasnu odluku Foto: Tanjug/AP

On nije jedini koji će otići iz kluba. Zidan ne preferira Danija Cebalosa, vezistu koji se javno žalio na njegov rad iz prvog mandata, jer mu nije davao šansu, dok je treći otpisani Markos Ljorente.

- Pitao sam ga zašto ne igram, on mi je govorio da je to zato što su ispred mene Modrić i Kroos. Ali i kad njih nije bilo, on je menjao sastav igre i gurao neke druge igrače. To boli - rekao je Cebalos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA