≫ 

Navijači sprdaju Siti zbog LED ekrana umesto zastava: Građani ih proterali sa Etihada i ubili lepotu navijanja (FOTO)

Neke novine u fudbalu se skoro nikome ne dopadaju

  • 9

Jedan od najbogatijih klubova na svetu, Mančester Siti zabranio je da se na meč sa Lesterom u ponedeljak unose navijačke zastave zbog toga što je na tribinama popalio LED ekrane sa animacijama zastava!

Navijači Građana su na to reagovali veoma negativno, pa se jedni sprdaju na račun mančesterskih plavih, a drugi su besni jer su zastave bile deo redovne koreografije kojima se odaje počast bivšim ili sadašnjim igračima.

Klub je još 2014. nagovestio svoju nameru kada je na obodu gornjeg dela tribina ispod ograde pokačio ekrane koji će služiti da "pojačaju iskustvo za navijače na tribinama stadiona".

Kada se makar letimično pogleda kako je sve izgledalo, jasno je zašto su fanovi Sitija ogorčeni.  Uprkos tome što je klub napravio digitalne verzije zastava, džaba je kad ne mogu da se vijore.

 
 
 
View this post on Instagram
Zastave navijaca Mancester City-a na ekranima za reklamu. Against modern football!A post shared by Balkanski Navijači (@balkanskinavijaci) on

 
 
 
View this post on Instagram
Pala zastava navijaca Mancester SitijaA post shared by Balkanski Navijači (@balkanskinavijaci) on

VIDEO - Sve što treba da znate o prvom moćnom derbiju nove sezone Premijer lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA