Suarez je počeo da igra dobro za Liverpul jer je hteo da ide: Fauler kaže da Urugvajac ne poštuje klub sa Enfilda

Robi Fauler nema baš lepo mišljenje o Urugvajcu

  • 3

Bivši napadač Liverpula opleo je po sadašnjem napadaču Barselone Luisu Suarezu zbog toga što nije pokazao poštovanje prema Redsima.

Suarez je bio jedan od strelaca golova u prvom meču polufinala Lige šampiona na Kamp Nou i mimo običaja da se gol ne slavi, on je to učinio burno.

Takav postupak se nije dopao navijačima kluba u kom je bio tri godine, ali ni Robiju Fauleru.

- Mislio sam da je briljantan igrač, ali mi je uvek smetao način na koji su ga navijači voleli. Možeš ti da odeš i igraš za Barselonu, ali način na koji je on otišao... Počeo je da igra dobro zato što je hteo da ide - rekao je Fauler za BT sport.

Suarez je pre meča rekao da neće na Enfildu slaviti gol ako ga postigne.

- Ne zanima me hoće li slaviti ili ne, njegov nastup prošle nedelje je dovoljno pokazao nepoštovanja prema klubu. I dok je bio u Liveprulu pokazivao je povremeno naznake tog nepoštovanja.

Sad istupa i kaže da neće da slavi ako da gol zbog poštovanja. Gde mu je ono bilo prošle nedelje? Nije postojalo. Ja s tim imam problem - naglasio je Fauler.

Liverpul na Enfildu od 21 sat pokušava da nadoknadi 0:3 sa stadiona Kamp Nou. Inače, Fauler je u klubu sa Enfilda proveo period od 1993. do 2001. godine, a onda i sezonu 2006/2007. Suarez je u klubu bio od 2011. do 2014.

VIDEO - Ovi stadioni gradskih rivala skoro da se dodiruju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mbappe

    8. maj 2019 | 00:01

    Lik odrzao obecanje,nije slavio gol na endildu 😄

  • Linz

    7. maj 2019 | 23:12

    Nije se Suarez ni blizu trudio da igra i zabije gol, ni Mesi nije bio ni igrao kako je igrao u prvoj utakmici, potcenili su Liverpul i opet padose. Nesto nestima kod njih, dal trener ili psiha kod igraca.

  • Vosa

    8. maj 2019 | 01:53

    Ko je uveo to glupo pravilo da ne slavis gol?! Ne treba provocirati, al gol se uvek treba proslaviti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA