≫ 

Milojević nam je rekao da želi da ode: Terzić otkrio šta se desilo na sastanku sa trenerom Zvezde

Generalni direktor crveno-belih nada se da će Milojević ipak ostati na Marakani, iako je svestan da bi mu na nekom drugom mestu bilo lakše

  • 7
Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Vladan Milojević

Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i Vladan Milojević; Foto: MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, dao je intervju za Žurnal u kome je pričao o mnogim aktuelnim temama pred kraj sezone. Jedna od njih je i mogući odlazak Vladana Milojevića, koji ima nekoliko bogatih ponuda.

Terzić je potvrdio da je Milojević na sastanku s njim i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom rekao da mu je dolazila misao da ode iz Zvezde, ali da su mu oni predočili želju kluba da ostane na Marakani,

- Milojević ima ugovor do 2020. godine, zašto bih postavljao pitanje da li ostje ili ide dok nismo završili sezonu. Zacrtali smo da osvojimo duplu krunu i idemo ka tom cilju. Obavili smo Mrkela i ja razgovor sa Milojevićem, jasno smo mu stavili do znanja da želimo da ostane. Isto tako smo svesni da Zvezda donosi veliki pritisak, pa mu je u određenim momentima dolazila misao da ode na kraju sezone. Hoćemo da se sve smiri, pa da pričamo. Razumem Milojevićeve reakcije kao čoveka, da je možda lakše na drugom mestu. Zvezda melje - rekao je Terzić.

Inače, Milojević ima bogatu ponudu Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i interesovanja iz Kine. On nije želeo da komentariše najave njegovog odlaska iz Zvezde, pa ćemo rasplet situacije videti tek na kraju sezone.

VIDEO: Životna ispovest Zvezdana Terzića: Otvoreno o danima u zatvoru, politici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar1982

    8. maj 2019 | 09:58

    Svi mogu i nek idu ako žele..samo nek Terza ostane.. da stavimo konačnu tačku na crno beli svet.. 😀😀😀

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    8. maj 2019 | 09:52

    Добар ттенер, хвала за све. Осећа човек да је у Звезди постигао свој максимум, и можда је боље да не поквари утисак. Роби или Миха би били по мени најбољи избор

  • Shone

    8. maj 2019 | 10:25

    Dati mu Milion ako trazi covek je Zvezdin Ferguson koji melje sve pred sobom,tek sad se vidi sta je uradio sa Zvezdom posle sinocne pobede Liverpula !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA