≫ 

A smejali ste se Liverpulu, dranje bato! Štimac podsetio na senzacionalan trijumf Zvezde kada je gorela Marakana (FOTO)

U novembru trijumf Zvezde niko nije očekivao, a goreo je i Enfild u utorak uveče jer je i prolaz Liverpula pored Barse bio naučna fantastika

  • 10

Košarkaš Turk Telekoma i bivši centar Crvene zvezde Vladimir Štimac podelio je sa svojim pratiocima na Tviteru podsećanje na šesti novembar prošle godine kada je srpski šampion pobedio finalistu Lige šampiona sa 2:0.

Liverpul je u utorak uveče pobedio Barselonu sa 4:0 i tim trijumfom overio plasman u finale LŠ. Nekoliko meseci ranije Redsi su se mučili u grupnoj fazi takmičenja, na Enfildu su pobedili Zvezdu sa 4:0 i zahvaljujući broju datih golova u odnosu na Napoli prošli dalje.

Međutim, u Beogradu se nisu tako dobro proveli samo dve nedelje nakon liverpulskog meča. Milan Pavkov je bio nerešiva enigma i sa dva pogotka je "rešio" Liverpul.

- I da Zvezda je pobedila učesnika finala Lige šampiona - napisao je Štimac na društvenim mrežama i u komentarima dodao: Opet kažem, mi smo ih dobili (Zvezda), znači mi smo u finalu.

- A smejali ste se Liverpulu, dranje bato - napisao je još Štimac. Liverpul u finalu čeka boljeg iz duela Totenhema i Ajaksa, a u tom dvomeču Kopljanici vode 1:0 posle prvog meča igranog u Londonu.

Revanš je na programu u sredu od 21 sat. Finale Lige šampiona se igra drugog juna na stadionu Vanda Metrpolitano u Madridu.

I pored poraza od 0:1 kod kuće, Totenhem se nije predao, i planira da vačeras napadne Ajaks u Amsterdamu, a u tome će mu pomoći Son koji se vraća u tim. Čeka nas još jedno zanimljivo veče u Ligi šampiona, kvota na keca je 2,25, na iks 3,45, a pobeda Totenhema nosi kvotu 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Totenhem.

Kvota da će Dušan Tadić večeras u Amsterdamu biti prvi strelac je 7,00, a da će reprezentativac Srbije zatresti mrežu, nebitno kad, je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Ligu šampiona.

VIDEO - Kako je Pavkov reagovao kad je čuo da mu Delije pevaju pesmu posle Liverpula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA