≫ 

Alegri napušta Torino zbog Parka prinčeva: Juventus će morati da traži novog trenera!

Po svemu sudeći i karijera Tomasa Tuhela u PSŽ u je završena

  • 0

Još vek aktuelni trener Juventusa Masimilijano Alegri, po svemu sudeći, će na kraju sezone najverovatnije napustiti redove kluba iz Torina. 

Kako prenosi Calciomercato, Alegri definitivno sledeće sezone neće biti trener u Torinu, a otkrveno je i gde bi mogao da nastavi karijeru. Bogati vlasnici Pari Sen Žermena nisu zadovoljni sezonom u kojoj ponovo nisu uspeli da osvoje Ligu šampiona.

U najavi je sastanak Alegrija sa čelnicima STare dame na kojem bi trebalo da se ozvaniči rastanak, a Italijani pišu da će odmah otputovati u Pariz kako bi dogovorio saradnju sa PSŽ-om za koji navode da rakida saradnju sa Tuhelom.

Zanimljivo, Alegri bi, ako se ove informacije ispostave kao tačne, mogao sa sobom da povede na Park prinčeva Miralema Pjanića, koji je za Canal+ istakao koliko ceni tim iz Pariza.

– PSŽ je među osam najboljih klubova u Evropi. Cilj im je osvajanje Lige šampiona i nema igrača koji ne želi da im se priključi. Imaju velike ambicije i realne šanse da ih ostvare. Ako vas oni pozovu, odazvaćete se, poručio je Pjanić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA