Ovo je novi dres Zvezde koji ima detalj sa grba Delija na sebi: Kompletirana je posebna garnitura crveno-belih za Evropu! (FOTO)

Crveno-beli će imati posebnu garnituru koja će se koristiti za Evropu

  • 42

Crvena zvezda će u novoj sezoni imati čak pet garnitura dresova, što je za Telegraf otkrio direktor marketinga kluba sa Marakane, Goran Broćić.

Osim tri garniture, crveno-bele, i dve rezervne - plave i sive boje, Zvezda će imati i dve posebno dizajnirane garniture za evropske utakmice.

FK Crvena zvezda, novi dres Dres Crvene zvezde koji će se koristiti u Evropi; Foto: Telegraf

Crveno-bela garnitura za Evropu se već pojavila u javnosti, imaće sa poseban dizajn, da deluje kao da se boje prelivaju, dok će rezervna garnitura imati i dizajn koji će imati i motive sa grba Delija.

Telegraf je došao do crteža dresa tog dresa, koji je tako dizajniran da je plave boje, a u gornjem delu ima motiv sa grba Delija, popularnu "liniju života", kako je najvatreniji navijači zovu.

Novi dres Crvene zvezde Rezervni dres Zvezde za evropska takmičenja; Printskrin: Twitter.com

Iz Zvezde su nam potvrdili da će izgled dresa biti upravo takav, pa su garniture za Evropu već kompletirane i spremne.

- Imaćemo nove sezone pet garnitura dresova. Tri osnovne za prvenstvo, i dve dodatne, jedna vezana za evropska takmičenja, a jedna u čast navijača i njihovu odanost klubu. Cene će biti iste kao i prošle godine, 8.000 dinara za osnovne garniture, a radimo na tome da poslednje kolo u ovom prvenstvu odigramo u novim dresovima, i da oni tada imaju svoju promociju - rekao je Broćić za Telegraf.

Prvi dres za utakmice u domaćim takmičenjima će biti promovisan na utakmici poslednjeg kola protiv Napretka iz Kruševca, kada će biti proslavljena i šampionska titula.

VIDEO: Joveljić poručuje: Tandem sa Jovićem u Realu? Zašto da ne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trc

    9. maj 2019 | 22:01

    Najbolje je da preuzmu celi ikonografiju Delije jer je to interesna sfera koja kontrolise klub,pa i ne cudi ovakvo izdanje dresa.

  • milas

    9. maj 2019 | 18:18

    odakle vam treca zvezdica cergo?

  • КАН ТЕНГРИ

    9. maj 2019 | 19:52

    Мене стварно занима, нисам циничан, како имамо три звездице са 29 титула?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA