≫ 

Neko je uzeo velike pare na dva superligaška "prelaza": Na društevnim mrežama deli se dobitni tiket sa mečevima iz Zemuna i Vranja (FOTO)

Luda sreća ili samo dobro obavešteni igrač

  • 11

Najveći dobitnik pretposlednjeg kola Superlige Srbije, pored Zemuna i Dinama iz Vranja, je i jedan srećni kladioničar, jer je "namirisao" dva "prelaza" koja su se desila upravo u Gornjoj Varoši i na jugu Srbije. 

I Dinamo i Zemun su pobedili identičnim rezultatom 2:1, iako su gubili na poluvremenu od Spartaka, odnosno Radnika, a te ishode je, kako vidimo po odigranom tiketu koji se deli na društvenim mrežama, predosetio i jedan srećnik.

On je, kao što se može videti, upravo na te dve utakmice odigrao igru "2-1" - u prevodu da će gost voditi na poluvremenu, a domaćin pobediti, što se upravo i dogodilo na oba meča.

Ukupna kvota bila je 620 na dve utakmice, a na uloženih 100 evra, na primer, dobitak je čak 62.000 evra!

Ne vidi se, ipak, koliki je bio ulog na ovom tiketu, ali je isplata svakako obradovala uplatioca.

Luda sreća ili samo dobro obavešten igrač?

- Uzeše ljudi milione danas na našu ligu - bio je komentar Mirka Poledice, predsednika sindikata Profesionalnih fudbalera, na dobitni tiket.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ниш

    11. maj 2019 | 21:45

    Ево другар и ја смо играли ова два прелаза, али смо нажалост додали и Раднички из 1 у 2. Ова два прелаза су дошла, а Раднички је дошао, али из 1 у Х(икс) и за један гол нас је оборио за преко 1 милион динара и неких 50 хиљада преко... Уплата је била данас у Нишу за 50 динара... Сада имамо кеш бек од 2500 дин. Нажалост, фалило нам је мало среће, али намирисали смо прелазе.

  • Tata

    11. maj 2019 | 23:48

    Dojave sve,ovaj je tacno znao sta ce sa bude i to odigrao. Neka mu je sa srecom,ali FSS dozvoljava previse,ovde ce UEFA da se umesa.

  • Www

    11. maj 2019 | 22:23

    Poledica i ti si uplatio a pravis se postenjacina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA