≫ 

Na poluvremenu sam polupao pola svlačionice, nekima sam udarao vaspitne: Trener Dinama objasnio kako je motivisao igrače za preokret "iz 2 u 1" (VIDEO)

Bilo je napeto u svlačionici Vranjanaca

  • 53

Motivisati igrače da preokrenu negativan rezultat sa poluvremena nije lak zadatak, a treneru Dinama Draganu Antiću upravo je to pošlo od ruke tokom pauze meča sa Spartakom.

U Vranju, Dinamo je posle zabrinjavajućih 0:1 posle 45 minuta, stigao do pobede od 2:1 koja ih ostavlja "žive" u borbi za opstanak pred poslednje kolo i meč sezone sa Bačkom u gostima.

Antić je posle meča otkrio kako je motivisao svoje igrače da se trgnu i zaigraju daleko angažovanije protiv Subotičana pred krcatim tribinama stadiona u Vranju.

Na poluvremenu sam ušao, polomio pola svlačionice, nekima sam možda i vaspitnu udario... - iznenadio je sve prisutne Antić opisom ophođenja prema igračima, pa nastavio:

- Onako igrati za Dinamo, ono je tragedija. Ne može da se igra za Dinamo, da nosiš dres Dinama i da se boriš tako. Moraš da ostaviš srce na terenu ako hoćeš da igraš za Dinamo. Pojedinci će završiti karijeru u Dinamu ovom utakmicom, jer vidim da ne mogu na njih da računam.

Poslušajte izjave iz oba tabora nakon meča, uz napomenu da je umesto trenera gostiju, pred novinare izašao sportski direktor Ljubiša Dunđerski.

Inače, pobedonosni gol za Vranjance postigao je Gašić, i to nakon nespretne intervencije golmana Spartaka, koji je ispustio loptu.

- Drugi gol nisam, pravo da vam kažem, ni video, znam samo da je Gašić dao gol - prokomentarisao je Antić ključni trenutak meča, koji možete videti na 02:15 minutu videa.

VIDEO: Saša Ćurčić: Neka mi naprave spomenik kao izdajniku, samo da Dinamo ostane u ligi!

Boli Ajntraht ispadanje od Čelsija na penale, ali mora da se trgne jer mu u Bundesligi visi mesto koje vodi u Ligu šampiona. Zato danas (18.00) mora da savlada Majnc, a kvota na keca je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Majnc

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    12. maj 2019 | 09:21

    Kako te nije sramota,imas li obraza,namestis utakmicu I drzis ekspoze o dobroj utakmici dinama

  • Vr46

    12. maj 2019 | 08:53

    A sto ne objasnite narodu kvotu od 1.14 na pobedu vaseg tima?! A celu sezonu ne mozete gol da date a ne da ponedite.

  • Dejo

    12. maj 2019 | 08:52

    Da da a mi smo sad svi teletabisi pa verujemo u te price. Posle se cudite sto imate 50 gledalaca po mecu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA