≫ 

Možda i jesam umoran od rada u Zvezdi: Da li je ovim rečima Milojević potvrdio da ide iz kluba?

Crveno-beli će najverovatnije uskoro u potragu za novim šefom stručnog štaba

  • 31

Zvezda je drugu sezonu zaredom završila u šampionskom maniru pod Vladanom Milojevićem, ali, kako stvari stoje, u pohod na treći trofej u domaćem šampionatu, kao i u evropske izazove,  crveno-bele će voditi neko drugo ime. 

Spekuliše se dosta prethodnih nedelja o Milojevićevom statusu, ide li ili ostaje glavno je pitanje među navijačima, a sam Milojević je donekle otkrio svoje planove, doduše kroz redove, u razgovoru za Sportski žurnal.

Na pitanje novinara Žurnala da li se umorio od svega posle dve sezone, rekao je:

- Možda i jesam... Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga -  priznao je Milojević.

Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Vladan Milojević Da li se približio rastanak? Terzić, Mrkela i Milojević Foto: MN Press

Narednih desetak dana biće poznato da li će Milojević i Zvezda nastaviti zajedno ili sledi razlaz. Bogate ponude postoje, što je razlog više za drugu opciju.

- Velika količina emocija. Kada vodite klub koji je deo vas, onda želite da budete perfekcionista. Jako sam disciplinovan, ne znam da funkciuonišem u haotičnoj situaciji. Nemam problem da budem samokritičan, izvinim se kad uradim nešto kako ne treba. To znaju moji igrači u svlačionici, jer to držim kao sveto mesto. Kada jednog dana budem u drugom klubu to će biti surovi profesionalizam, a ovde je sve emocija. Mnogo neprospavanih noći. To je nešto što voliš, ali te i troši. Mentalitet mi je takav da se vezujem, dajem sve od sebe.

Postoji, naravno, bojazan kod navijača Zvezde da će se odlaskom kreatora najvećeg uspeha Zvezde od Barija sistem i rezultati urušiti, ali Milojević ne misli tako.

- Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je veliki klub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera - kao da je Milojević i ovom rečenicom najavio skori odlazak.

VIDEO: Milojević: Molim vas, ne zovite Zvezdu drim timom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    12. maj 2019 | 14:01

    Ni 1% mene ne zeli da odes iz nase Zvezde ,a sa druge strane zasluzio si 100% da odes u klub koji hoces . U svakom slucaju Miloje srecan ti ostanak u Zvezdi !!!!!!!!:))))))))))

  • hm

    12. maj 2019 | 14:17

    Ja bih vratio Stojanovica covek uzeo titulu u Toletovo vreme ali tole sredio da zvezda te godine ne igra kvalifikacije lige sampiona pa ufunjao partizana na to mesto. A sada se zdusno drzava pomogla partizanu i finansijski a i liga da idu u kvalifikacije umesto napretka ili lucana i na kraju imaju obraza da nesto pricaju o postenju, bruke!

  • Nenad

    12. maj 2019 | 13:54

    Arsen Venger je proveo 22 u Arsenalu.Nije ostavio neki trag.Treba se rastati kad je najbolje i ostaviti dobar razlog za ponovni dolazak. Hvala treneru i svima koji su učestvovali u reanimaciji FK Crvena Zvezda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA