≫ 

Juventus predstavio revolucionarni dres: Bez pruga posle 116 godina - i to sa dobrim razlogom! (VIDEO)

Bolji proboj na američko tržište postići će se sa novim dizajnom, veruju u Torinu

  • 4

Šampion Italije Juventus predstavio je novu liniju dresova za narednu sezonu, u pitanju je kombinacija koju će Ronaldo i saigrači nositi na domaćim utakmicama - a ona se bitno razlikuje od svih dosadašnjih. Čak je i revolucionarna. 

Činjenica da prvi put posle 116 godina na dresu neće dominirati crno-bele pruge dovoljno govori o radikalnom zaokretu u dizajnu kreatora ove garniture.

Navijači sumnjičavo gledaju na ovakav potez, ali iz perspektive menadžmenta kluba, postoji dobar razlog što je dres pola crn, a pola beo - sa roze linijom po sredini.

Naime, razlog je bolja prodaja na američkom tržištu, gde fudbal, polako, ali sigurno, postaje sve popularniji među masama, samim tim se odatle i očekuju veći prihodi od prodaje brenda.

Kako je crno-bela prugasta kombinacija u SAD prepoznatljivo obeležje sudija, uglavnom arbitara u NFL-u i bejzbolu, samim tim je i manje atraktivna kupcima, u Juventusu su izbegli zamku da se njihov dres poistoveti sa tom linijom dresova.

Zbog toga je napravljena modifikacija, pa će Juve, posle duže od veka, igrati u potpuno novom ruhu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    12. maj 2019 | 15:39

    Sledeca sezona je izgleda sezona ruznih dresova.

  • alal vera

    13. maj 2019 | 04:24

    kakve veze imaju amerikanci sa juventusom.juventus igra italijansku ligu i ligu sampiona.sto nema nikakve veze sa americkim sportovima a ni sudijama.izmedju ostalog dres je adidas a ne nike.problem izgleda u tome ako neki amerikanac nosi juventusov dres ljudi ce da misle da je on mozda sudija.kakav god da je dres FK Crvena Zvezda je najlepsi i najbolji.

  • LAZARINHO

    12. maj 2019 | 23:06

    bejzbol sudije ne nose takve majice vec u hokeju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA