≫ 

Totalna mobilizacija u Partizanu pred prelazni rok: Skauti na nogama, traže se igrači za prvi tim!

Na sastanku dela čelnika, stručnog štaba, omladinske škole i skauting službe u okviru nje podeljeni zadaci zarad unapređenja najjače selekcije

  • 41
FK Crvena zvezda, FK Partizan, derbi

Foto: Marko Jovanović

Krajem minule sedmice u Humskoj je održan sastanak dela čelnika kluba, tačnije rečeno generalnog direktora Miloša Vazure, stručnog štaba na čelu sa Savom Miloševićem, vodećih ljudi omladinske škole koju predvodi Vanja Radinović i kompletne skauting službe. Mobilizacija sportskog sektora imala je samo jedan cilj: pronaći fudbalere za prvi tim Partizana.

Povod je, naravno, reorganizacija najjače selekcije koju Savo Milošević namerava da izvrši tokom letnjeg prelaznog roka, u kome će Partizan aktivirati sve raspoložive snage, pa i pomenute skaute omladinske škole ne bi li pronašli igrači koji zaslužuju da nose dres crno-belih.

Sa četiri remija u poslednjih pet mečeva Inter je sebe doveo u situaciju da strepi za mesto u Ligi šampiona pred poslednja tri kola. Ali večeras (21.00) mu u goste stiže Kjevo, ubedljivo najslabiji tim Serije A i ne smeo da ima nikakav problem. Kvota na pobedu domaćih bez primljenog gola (Sigirna pobeda) je 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Kjevo

Orjentacija je podjednako usmerena i na domaće tržište, ali i na inostranstvo, jer će u Humskoj pokušati da isprate, provere, pa i uvere se na licu mesta da li neki fudbaler ima potreban kvalitet za Partizan. Informacija i ponuda je na pretek, iz dana u dan u klub stiže obiman materijal, koje će biti razvrstane, a zatim će krug igrača biti sveden, da bi na kraju trener Milošević “presekao” koga želi da angažuje.

Što se izlaznih vrata tiče, kako se može čuti iz izvora bliskih Humskoj, kompletan igrački kadar je na prodaju, sem golmana Vladimira Stojkovića.

VIDEO: Vuletić besan: Uložićemo žalbu

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    13. maj 2019 | 10:25

    Evo hocu ja da igram, iso sam kao klinac u skolu fudbala,a posle sam nastavio rekreativno da igram. Koji su uslovi da se upisem u klub? 😁😁😁

  • DLZ

    13. maj 2019 | 14:16

    Na zalost moj klub je postao komedija,cirkus,sprdnja.V.V.V....na dozivotnu robiju.

  • Obi

    13. maj 2019 | 11:22

    A parinje, parinja nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA