≫ 

Bolonja slavi Mihu! Siniša na korak do opstanka, Parma pala sa 4 komada, jedan je gol nesuđenog Srbina Lijanka (VIDEO)

Zanimljiv rasplet u Italiji!

  • 4

Fudbaleri Bolonje na korak su do ozvaničenja opstanka u Seriji A!

Siniša Mihajlović dokazao se kao spasilac i specijalista za timove iz donjeg doma italijanskog prvenstva još jednom. Ovaj put, pobedio je Parmu sa 4:1, pa se Bolonja dva kola pre kraja čak podigla i deli 12. mesto sa Kaljarijem i Fjorentinom!

frameborder="0" allowfullscreen="">

Miha je u tim došao kad je sve delovalo beznadežno u zoni ispadanja, ali sada ga samo rutina deli od zvanične overe opstanka, ima pet bodova više od Empolija, koji je ispod crte prvi. Frosinone i Kjevo su već otpisani, samo Empoli može pokvariti planove bivšem selektoru Srbije, ali je to sada samo u domenu najluđe teorije.

Nije ipak delovalo lako kao što sada izgleda, Parma je pala tek u 52. minutu golom Orsolinija, Sepe je sve začinio lošom intervencijom pri slobodnjaku za 2:0, pa je Lijanko postigao pogodak koji sve rešava. Podsećanja radi, u pitanju je igrač koji je pod prezimenom Vojnović igrao za U19 tim Srbije, ali je ipak potom obukao dres Brazila.

Nakon toga, Ingleze je postigao utešni gol za Parmu, ali je Skocarelin komični autogol dodatno dotukao goste.

frameborder="0" allowfullscreen>

Do kraja, ipak, treba imati u vidu da Bolonja gostuje Laciju 20. maja, pa čeka Napoli u nedelju 26. maja. Sa druge strane, Empoli dočekuje Torino i gostuje Interu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari branjevo

    13. maj 2019 | 22:49

    To miha

  • Chitown

    13. maj 2019 | 22:29

    O cemu vi pricate pa izmedju bolonje i emolia postoje jos 4 ekipe....

  • Žile

    14. maj 2019 | 03:14

    Zašto italijani imaju 4 u ligi šampiona??? Šta su to njihovi timovi toliko uspeli da bi zadržali 4 mesta. Juventus ok. Ostali...??? Da li ide po onim bodovima ili je njihova liga favorizovana? Trenutno 2 mesta za njih su realna...po mom mišljenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA