Mladi napadač Sitija ide u Bajern!

Sigurno je da bi za Liroja Sanea Bajern morao da izvoji najveći iznos od svih dogovorenih transfera do sada.

  • 0
Leroy Sane, Liroj Liroj Sane iz vremena kad je igrao za ŠalkeFoto: AP/Tanjug

Mladi napadač Mančester Sitija Liroj Sane mogao bi da se vrati u Nemačku i potpiše za minhenski Bajern, pišu britanski mediji. Bajern je već započeo razgovore sa "građanima" oko mogućeg transfera bivšeg fudbalera Šalkea, koji još uvek nije dogovorio novi ugovor.

Pored toga, Sane nije u idealnim odnosima sa menadžerom Pepom Gvardiolom, često je i na klupi za rezerve, pa bi razmotrio odlazak iz Mančestera.

Predstojećeg leta bavarski gigant renovira ekipu i već je najavio velika ulaganja, a Sane bi bio pun pogodak kao zamena za odlazak Franka Riberija i Arjena Robena.

Klub iz Minhena već je za naredu sezonu doveo Lukasa Ernandeza iz Atletika (80 miliona), Benjamina Pavara iz Štutgarta (35 miliona) i talentovanog Jan-Fetea Arpa iz Hamburga (tri miliona).

Finale Kupa Italije na Olimpijskom stadionu u Rimu što znači da je Lacio ipak domaćin, iako tu ulogu nominalno nosi Atalanta. Ove sezone je dva puta dobila Rimljane, ali su zbog mesta igranja kec i dvojka poravnati na 2,70. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Atalanta – Lacio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA