≫ 

Vilmots novi selektor selekcije Irana

Bivši selektor Belgije i Obale Slonovače naslediće Portugalca Karlosa Keiroša, koji je u januaru podneo ostavku nakon poraza od Japana (3:0) u polufinalu Azijskog kupa

  • 0

Belgijanac Mark Vilmots novi je selektor reprezentacije Irana, potvrdio je danas Fudbalski savez te zemlje. Vilmots je doputovao u Teheran na potpisivanje ugovora, veruje se dvogodišnjeg.

Debi u Iranu imaće 11. juna u prijateljskom meču protiv Južne Koreje, a glavni zadatak mu je da odvede Irance na Mundijal u Kataru 2022. godine.

Vilmotsu će klupa azijske selekcije četvrti posao u trenerskoj karijeri, nakon što je ranije u Belgiji i Obali Slonovače, kao i Sent Trudenu, neslavno završio sa dobijanjem otkaza.

Partizan ima prednost od 1:0 iz prvog meča, ali je u poslednja tri meča na Čairu osvojio samo bod. Otud i primamljivih 2,85 na Partizanovu pobedu. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Radnički – Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA