Lalatović skočio na sudiju "kao oparen": Trener Nišlija se unosio u lice Lukiću, jedva se smirio posle revolta zbog sporne situacije (VIDEO)

Emocije su savladale trenera Nišlija početkom drugog poluvremena

  • 7

Zakuvalo se u Nišu, Radnički i Partizan igraju za finale Kupa, a trener Nišlija Nenad Lalatović je početkom poluvremena ušao u nervoznu polemiku sa glavnim sudijom Lazarom Lukićem.

Razlog je bila odluka arbitra u korist Partizana što se nije dopalo Lalatoviću, pa je ovaj skočio "kao oparen" i krenuo ka Lukiću.

Mahao je rukama temperamentni Lalatović, vikao pred očima sudije, povela se rasprava na samoj ivici terena...

Nije odustajao trener Radničkog ni kada se Lukić udaljio, posle je prišao i pomoćniku, ne mireći se nikako sa prethodnom odlukom.

Nije samo tada Lalatović energično reagovao, definitivno ga mesto ne drži na ovoj utakmici zbog velikog uloga koji nosi, a još nekoliko puta je skočio zbog sličnih momenata.

pogledajte u vrhu, u videu, Lalatovićevu raspravu sa glavnim arbitrom.

Polufinale kupa Vojvodina, FK Radnički - FK Partizan Lalatović je ovako pre utakmice otpozdravio navijačima Radničkog Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    15. maj 2019 | 21:59

    A ko je u stvari ostecen u ovome mecu? Partizan opet, naravno.

  • FANTOM

    15. maj 2019 | 21:46

    Ne brini Lalatovicu igracete sa Zvezdom finale. Nije potrebno toliko zuci. Bolji ste rival od Partizana zahvaljujuci tvojem trenerskom umecu da nekaznjen spartas terenom jureci sudiju. Ako vec spartas onda to uradi naspram tvojih pulena. Dobra ona ako nemozes da pobedis , mozes da jurcas za sudijama. Ti si dobar trener kao moja baba kosarkasica za vreme Kralja Petra I Karadjordjevica.

  • markec

    15. maj 2019 | 22:03

    Sta nije tako skocio kad je onaj panj iz radnickig udario pavlovica laktom namerno za cist crveni,strasno sta rade toncev i ostali kojima nije mesto u fudbalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA