Amsterdam goreo u slavlju Ajaksa, Tadić opet glavni: Pokidao je bubnjeve, pa bacio navijače u žestok rebus! (VIDEO)

Hoće li ostati?

  • 3
Dušan Tadić Foto: Twitter.com

Fudbaleri Ajaksa overili su 34. titulu prvaka Holandije, a Dušan Tadić je sjajnu sezonu zaokružio sa dva pogotka.

Tadić je iskusno predvodio talentovanu generaciju, mali žal postoji što u Ligi šampiona nije izboreno finale protiv Totenhema, ali statistika je neumoljiva.

Bivši plej Vojvodine je postigao 36  golova na 55 mečeva, dodao je tome 24 asistencije, a nije mario zbog Zlatne kopačke kao prvi strelac lige.

- Nije me bilo briga za to. tim je na 1. mestu. Ponosan sam na uspeh i tim, na ovaj klub - rekao je Tadić, koji se klubu višestruko isplatio, pošto je doveden prošle godine iz Sautemptona za 12 miliona evra.

- Želeli smo da osvojimo titulu i igramo Ligu šampiona. Klub se kreće u pravom smeru. Mentalitet se promenio. To je možda razlog zašto su me kupili, moj profesionalizam i mentalitet. Bez tih stvari ne možete ništa da osvojite. Ajaks titulu duguje mnogo boljem mentalitetu - rekao je Tadić, pa je usledio odgovor na pitanje koje Kopljanike najviše interesuje. Zna se za "masne" ponude iz Kine...

- Ajaks i Dušan Tadić su dobar brak. Nikad ne možeš obećati ništa 100 odsto, ali mislim da je ovde sve super. Vrlo sam srećan.

VIDEO - Lacio slavi osvajanje Kupa Italije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA